USS Phoenix
Logo
USS Phoenix forum / Treknologia / Pomysly na nowe okrety do Star Trek
 Strona:  ««  1  2  3  »» 
Autor Wiadomość
dinotrek
Anonimowy
#31 - Wysłana: 2 Paź 2005 18:21:22
No to Dinotrekow-2 bedzie juz 11........
dinotrek
Anonimowy
#32 - Wysłana: 2 Paź 2005 18:32:05
Ujawnie wam rabek tajemnicy dlaczego moj nick to dinotrek:http:trinityx.w.interia.pl......
WarLock II
Użytkownik
#33 - Wysłana: 2 Paź 2005 19:01:22
Dinotrek opanuj się!! Nie posyła 100 postów jeden za drógim!! Zastanów się trochę.
Dreamweb
Użytkownik
#34 - Wysłana: 2 Paź 2005 23:07:07
Mam nadzieję że na chrzcinach USS Dreamweb była niezła biba
szwagier
Użytkownik
#35 - Wysłana: 3 Paź 2005 00:34:17
Co zaglądam na to forum w wolnym czasie to widzę, że robi się coraz większy za przeproszeniem burdel. Coraz mniej sensownych tematów i postów, coraz więcej kłótni. Nawiasem mówiąc trekowe forum przyjmuje coraz bardziej polski, narodowy charakter.

Więc zgłaszam do powyższego swój statek: U.S.S Samoobrona
Długość: 15 km
pokłady: 1- każdy chce być na równi z wodzem
uzbrojenie: 25 punktów wysuwanych, pneumatycznych wideł, 4 wyrzutnie gnoju
napęd: nowa technologia oparta o rdzeń z domieszką wewnętrzną oleju rzepakowego
na pokładzie 5 promów typu Lepper 1 i Lepper 2

i UWAGA:
Nowa, supertajna i eksperymentalna broń, a jednocześnie główny punkt defensywny: kurwiki na dziobie
Motto projektu: "Czy to w alfie czy w delcie, Balcerowicz musi odejść!"
Dreamweb
Użytkownik
#36 - Wysłana: 3 Paź 2005 10:03:30
A główna metoda walki to pewnie blokowanie przelotu innym statkom?
Anonim
Anonimowy
#37 - Wysłana: 3 Paź 2005 10:11:13
U.S.S Samoobrona

Zapomniałeś o wyposażeniu dodatkowym:
- 1 super-hiper-wypasione solarium dla wodza,
- w każdej kajucie replikator wytwarzający tylko i wyłącznie biało-czerwone krawaty
Slovaak
Użytkownik
#38 - Wysłana: 3 Paź 2005 10:17:10
Juz sobie wyobrazam jak taki statek blokuje wejscie do Bajorańskiego tunelu lub do wrót w Doku Kosmicznym (ten grzyb)
Anonim
Anonimowy
#39 - Wysłana: 3 Paź 2005 10:30:14
U.S.S. Samoobrona raczej skoncentruje się na blokowaniu działań U.S.S. Prawo i Sprawiedliwość oraz U.S.S. Platforma Obywatelska w ich działaniach na Stacji Kosmicznej Sejm...
szwagier
Użytkownik
#40 - Wysłana: 3 Paź 2005 11:09:03
To wszystko prawda panowie. Okręt by deorganizował życie wszystkich kwadrantów. Dodam jeszcze, że kapitan (wódz) owego statku byłby podczas przemówień, toteż wystąpień znoszony wraz z mównicą, ponieważ byłby utwierdzony do niej kieszonkową wiązką trakcyjną.
Anonim
Anonimowy
#41 - Wysłana: 3 Paź 2005 11:30:26
I dlatego wzywam wszystkim odpowiedzialnych trekerów do udziału w zbliżających się wyborach Prezydenta naszej Federacji....
szwagier
Użytkownik
#42 - Wysłana: 3 Paź 2005 11:38:18
Kto kandyduje?
Anonim
Anonimowy
#43 - Wysłana: 3 Paź 2005 11:42:57
Kto kandyduje?

Ja miałem na myśli prawdziwe życie... no wiesz, początek XXI wieku, bezrobocie, słaba służba zdrowia, Lepper i Giertych.... takie tam.....
W najbliższą sobotę będziemy mogli się na temat w demokratyczny sposób wypowiedzieć i uważam, że powinniśmy z tej okazji skorzystać.
Nie chcę namawiać na tego czy innego kandydata, bo każdy ma swój rozum, ale jeszcze raz apeluję, żeby wszyscy odpowiedzialni stawili się w sobotę przy urnach...
szwagier
Użytkownik
#44 - Wysłana: 3 Paź 2005 11:47:14
Niestety nie widzę żadnego kandydata. Ludzie rozsądnie myślący i wykształceni zdarzają się w grupie kandydatów niezależnych z poza partji. Jednak tacy nie mają nic do gadania i są od razu zjadani przez przedstawicieli bogatych struktur mafijnych (tu wstawić żądaną frakcję). Jeszcze trzeba dodać, że na liście wyborczej znajdują się na szarym końcu i pozostają niezauważeni.
Barusz
Użytkownik
#45 - Wysłana: 3 Paź 2005 11:50:25
W niedzielę (nie sobotę jak wyżej napisano) nie będzie 'list' tylko jedna lista (bo jest raptem 13 kandydatów). Z tym, że tu chyba nie wszyscy są już pełnoletni. A najbliższa Federacja graniczy z nami od północnego-zachodu i wybory tam za chyba dwa i pół roku.
szwagier
Użytkownik
#46 - Wysłana: 3 Paź 2005 11:54:43
Czy wygra ten czy tamten, nie zmieni się niestety nic, więc nie ma co wracać znów do podłego reala
Anonim
Anonimowy
#47 - Wysłana: 3 Paź 2005 11:55:23
W niedzielę (nie sobotę
Racja, nie wiem skąd mi się ta sobota wzięła... chyba przemęczenie

nie wszyscy są już pełnoletni
ale niektórzy są, a niepełnoletnim żadna krzywda się nie stała po przeczytaniu mojego posta....

najbliższa Federacja graniczy z nami od północnego-zachodu
Sławo "Federacja" napisałem z wielkiej litery, co wskazuje że posłużyłem się nią jako nazwą własną, a nie określeniem takiego lub innego ustroju.
Federacja jest "ojczyzną" trekowych postaci. My możemy w niedzielę zadecydować o najbliższych losach naszej ojczyzny....
Barusz
Użytkownik
#48 - Wysłana: 3 Paź 2005 11:56:24
Ja nawet znów członkiem komisji będę. A zmiany w Polsce są nader widoczne.
Barusz
Użytkownik
#49 - Wysłana: 3 Paź 2005 11:57:35
od północnego-zachodu

Północnego-wschodu oczywiście. Jaki Bug, sorki.
szwagier
Użytkownik
#50 - Wysłana: 3 Paź 2005 12:00:38
Ja poczekam.. tylko przeżyć III wojnę a potem przylecą Vulcany i bedzie dobrze Narazie szans poprawy nie widać
Pah Wraith
Użytkownik
#51 - Wysłana: 3 Paź 2005 14:06:46
Wiecie co, ja chyba zagłosuję. Hasło mojego kandydata:

Bubel na prezydenta!

Christof
Użytkownik
#52 - Wysłana: 3 Paź 2005 14:13:13
Wiecie co, ja chyba zagłosuję. Hasło mojego kandydata:

Bubel na prezydenta!

W tym kraju nawet szympans mógłby być dobrym prezydentem
szwagier
Użytkownik
#53 - Wysłana: 3 Paź 2005 15:27:55
W tym kraju nawet szympans mógłby być dobrym prezydentem
Ma się wkońcu tylko ładnie prezentować, co w przypadku porównania polityków i szympansów może stawiać naszych krewnych na lepszej pozycji
Christof
Użytkownik
#54 - Wysłana: 3 Paź 2005 16:20:37
Ma się wkońcu tylko ładnie prezentować, co w przypadku porównania polityków i szympansów może stawiać naszych krewnych na lepszej pozycji

Widzę, że również nie masz najlepszego zdania o naszych politykach. Zresztą nic dziwnego - ciężko byłoby znaleźć kogoś, kto ocenia ich pozytywnie.
PS. Szympanse mają jeszcze jedną zaletę - nie brałyby grubych milionów za nic - zadowoliłyby się bananami
Pah Wraith
Użytkownik
#55 - Wysłana: 3 Paź 2005 16:53:33
Z drugiej strony mają aż cztery łapy do "brania"... Całe szczęście że nie mają chwytnych ogonów...
szwagier
Użytkownik
#56 - Wysłana: 3 Paź 2005 21:47:06
Wolę jak biorą w te cztery łapy banany a nie w jedną dłoń (dużo) kasy za nic
Slovaak
Użytkownik
#57 - Wysłana: 4 Paź 2005 07:19:08
Przypomniałem sobie jak pierwszy raz obejrzałem Pierwszy Kontakt, z bitwy miałem 2x wiecej typów okretów niz było ich w rzeczywistosci. Pamietam np. ze narysowałem trzy różne okręty które później okazały sie byc Akirą Szkoda tylko ze nie moge jakoś pokazac tych rysunków.

.....to dopiero były by nowe statki.
Picard
Użytkownik
#58 - Wysłana: 4 Paź 2005 14:29:02
Zresztą nic dziwnego - ciężko byłoby znaleźć kogoś, kto ocenia ich pozytywnie.

Jak to nikt ich dobrze nie ocenia ? A oni sami ? A te biedne szympansy , które nie chcą pchać się w to bagno jakim jest polityka , ale będą musiały jak nie znajdzie się ktoś na ich miejsce ?
Christof
Użytkownik
#59 - Wysłana: 4 Paź 2005 18:36:22
Jak to nikt ich dobrze nie ocenia ? A oni sami ?

Tylko, że nikt poza nimi nie bierze tych dobrych samoocen na poważnie

A te biedne szympansy , które nie chcą pchać się w to bagno jakim jest polityka , ale będą musiały jak nie znajdzie się ktoś na ich miejsce ?

Można szympansa w kosmos wysłać, to można i do naszego sejmu. Przecież taki szympans byłby lepszym posłem od np. Leppera, Giertycha czy Janowskiego. Oczywiście byłoby ryzyko, że szympansy głosowałyby "na cztery ręce" (chociaż niewiem czy by im wyobraźni starczyło)
Picard
Użytkownik
#60 - Wysłana: 4 Paź 2005 18:59:05 - Edytowany przez: Picard
Janowskiego.

No , nie wiem , jak by owe szympansy z naszym poczciwym , siwobrodym Tarzanem zaczęły się gonić po sejmowej trybunie...
 Strona:  ««  1  2  3  »» 
USS Phoenix forum / Treknologia / Pomysly na nowe okrety do Star Trek

Wygenerowane przez miniBB®

© Copyright 2001-2009 by USS Phoenix Team.   Dołącz sidebar Mozilli.   Konfiguruj wygląd.
Część materiałów na tej stronie pochodzi z oryginalnego serwisu USS Solaris za wiedzą i zgodą autorów.
Star Trek, Star Trek The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager oraz Enterprise to zastrzeżone znaki towarowe Paramount Pictures.

Pobierz Firefoksa!