Autor |
Wiadomość |
dinotrek
Anonimowy
|
#31 - Wysłana: 2 Paź 2005 18:21:22
No to Dinotrekow-2 bedzie juz 11........
|
dinotrek
Anonimowy
|
#32 - Wysłana: 2 Paź 2005 18:32:05
Ujawnie wam rabek tajemnicy dlaczego moj nick to dinotrek:http:trinityx.w.interia.pl......
|
WarLock II
Użytkownik
|
#33 - Wysłana: 2 Paź 2005 19:01:22
Dinotrek opanuj się!! Nie posyła 100 postów jeden za drógim!! Zastanów się trochę.
|
Dreamweb
Użytkownik
|
#34 - Wysłana: 2 Paź 2005 23:07:07
Mam nadzieję że na chrzcinach USS Dreamweb była niezła biba 
|
szwagier
Użytkownik
|
#35 - Wysłana: 3 Paź 2005 00:34:17
Co zaglądam na to forum w wolnym czasie to widzę, że robi się coraz większy za przeproszeniem burdel. Coraz mniej sensownych tematów i postów, coraz więcej kłótni. Nawiasem mówiąc trekowe forum przyjmuje coraz bardziej polski, narodowy charakter.
Więc zgłaszam do powyższego swój statek: U.S.S Samoobrona
Długość: 15 km
pokłady: 1- każdy chce być na równi z wodzem
uzbrojenie: 25 punktów wysuwanych, pneumatycznych wideł, 4 wyrzutnie gnoju
napęd: nowa technologia oparta o rdzeń z domieszką wewnętrzną oleju rzepakowego
na pokładzie 5 promów typu Lepper 1 i Lepper 2
i UWAGA:
Nowa, supertajna i eksperymentalna broń, a jednocześnie główny punkt defensywny: kurwiki na dziobie
Motto projektu: "Czy to w alfie czy w delcie, Balcerowicz musi odejść!"
|
Dreamweb
Użytkownik
|
#36 - Wysłana: 3 Paź 2005 10:03:30
A główna metoda walki to pewnie blokowanie przelotu innym statkom?
|
Anonim
Anonimowy
|
#37 - Wysłana: 3 Paź 2005 10:11:13
U.S.S Samoobrona
Zapomniałeś o wyposażeniu dodatkowym:
- 1 super-hiper-wypasione solarium dla wodza,
- w każdej kajucie replikator wytwarzający tylko i wyłącznie biało-czerwone krawaty
|
Slovaak
Użytkownik
|
#38 - Wysłana: 3 Paź 2005 10:17:10
Juz sobie wyobrazam jak taki statek blokuje wejscie do Bajorańskiego tunelu lub do wrót w Doku Kosmicznym (ten grzyb) 
|
Anonim
Anonimowy
|
#39 - Wysłana: 3 Paź 2005 10:30:14
U.S.S. Samoobrona raczej skoncentruje się na blokowaniu działań U.S.S. Prawo i Sprawiedliwość oraz U.S.S. Platforma Obywatelska w ich działaniach na Stacji Kosmicznej Sejm...

|
szwagier
Użytkownik
|
#40 - Wysłana: 3 Paź 2005 11:09:03
To wszystko prawda panowie. Okręt by deorganizował życie wszystkich kwadrantów. Dodam jeszcze, że kapitan (wódz) owego statku byłby podczas przemówień, toteż wystąpień znoszony wraz z mównicą, ponieważ byłby utwierdzony do niej kieszonkową wiązką trakcyjną. 
|
Anonim
Anonimowy
|
#41 - Wysłana: 3 Paź 2005 11:30:26
I dlatego wzywam wszystkim odpowiedzialnych trekerów do udziału w zbliżających się wyborach Prezydenta naszej Federacji.... 
|
szwagier
Użytkownik
|
#42 - Wysłana: 3 Paź 2005 11:38:18
Kto kandyduje?
|
Anonim
Anonimowy
|
#43 - Wysłana: 3 Paź 2005 11:42:57
Kto kandyduje?
Ja miałem na myśli prawdziwe życie... no wiesz, początek XXI wieku, bezrobocie, słaba służba zdrowia, Lepper i Giertych.... takie tam.....
W najbliższą sobotę będziemy mogli się na temat w demokratyczny sposób wypowiedzieć i uważam, że powinniśmy z tej okazji skorzystać.
Nie chcę namawiać na tego czy innego kandydata, bo każdy ma swój rozum, ale jeszcze raz apeluję, żeby wszyscy odpowiedzialni stawili się w sobotę przy urnach...
|
szwagier
Użytkownik
|
#44 - Wysłana: 3 Paź 2005 11:47:14
Niestety nie widzę żadnego kandydata. Ludzie rozsądnie myślący i wykształceni zdarzają się w grupie kandydatów niezależnych z poza partji. Jednak tacy nie mają nic do gadania i są od razu zjadani przez przedstawicieli bogatych struktur mafijnych (tu wstawić żądaną frakcję). Jeszcze trzeba dodać, że na liście wyborczej znajdują się na szarym końcu i pozostają niezauważeni.
|
Barusz
Użytkownik
|
#45 - Wysłana: 3 Paź 2005 11:50:25
W niedzielę (nie sobotę jak wyżej napisano) nie będzie 'list' tylko jedna lista (bo jest raptem 13 kandydatów). Z tym, że tu chyba nie wszyscy są już pełnoletni. A najbliższa Federacja graniczy z nami od północnego-zachodu i wybory tam za chyba dwa i pół roku.
|
szwagier
Użytkownik
|
#46 - Wysłana: 3 Paź 2005 11:54:43
Czy wygra ten czy tamten, nie zmieni się niestety nic, więc nie ma co wracać znów do podłego reala 
|
Anonim
Anonimowy
|
#47 - Wysłana: 3 Paź 2005 11:55:23
W niedzielę (nie sobotę
Racja, nie wiem skąd mi się ta sobota wzięła... chyba przemęczenie
nie wszyscy są już pełnoletni
ale niektórzy są, a niepełnoletnim żadna krzywda się nie stała po przeczytaniu mojego posta....
najbliższa Federacja graniczy z nami od północnego-zachodu
Sławo "Federacja" napisałem z wielkiej litery, co wskazuje że posłużyłem się nią jako nazwą własną, a nie określeniem takiego lub innego ustroju.
Federacja jest "ojczyzną" trekowych postaci. My możemy w niedzielę zadecydować o najbliższych losach naszej ojczyzny....
|
Barusz
Użytkownik
|
#48 - Wysłana: 3 Paź 2005 11:56:24
Ja nawet znów członkiem komisji będę. A zmiany w Polsce są nader widoczne.
|
Barusz
Użytkownik
|
#49 - Wysłana: 3 Paź 2005 11:57:35
od północnego-zachodu
Północnego-wschodu oczywiście. Jaki Bug, sorki.
|
szwagier
Użytkownik
|
#50 - Wysłana: 3 Paź 2005 12:00:38
Ja poczekam.. tylko przeżyć III wojnę a potem przylecą Vulcany i bedzie dobrze  Narazie szans poprawy nie widać 
|
Pah Wraith
Użytkownik
|
#51 - Wysłana: 3 Paź 2005 14:06:46
|
Christof
Użytkownik
|
#52 - Wysłana: 3 Paź 2005 14:13:13
Wiecie co, ja chyba zagłosuję. Hasło mojego kandydata:
Bubel na prezydenta!
W tym kraju nawet szympans mógłby być dobrym prezydentem 
|
szwagier
Użytkownik
|
#53 - Wysłana: 3 Paź 2005 15:27:55
W tym kraju nawet szympans mógłby być dobrym prezydentem
Ma się wkońcu tylko ładnie prezentować, co w przypadku porównania polityków i szympansów może stawiać naszych krewnych na lepszej pozycji 
|
Christof
Użytkownik
|
#54 - Wysłana: 3 Paź 2005 16:20:37
Ma się wkońcu tylko ładnie prezentować, co w przypadku porównania polityków i szympansów może stawiać naszych krewnych na lepszej pozycji
Widzę, że również nie masz najlepszego zdania o naszych politykach. Zresztą nic dziwnego - ciężko byłoby znaleźć kogoś, kto ocenia ich pozytywnie.
PS. Szympanse mają jeszcze jedną zaletę - nie brałyby grubych milionów za nic - zadowoliłyby się bananami 
|
Pah Wraith
Użytkownik
|
#55 - Wysłana: 3 Paź 2005 16:53:33
Z drugiej strony mają aż cztery łapy do "brania"... Całe szczęście że nie mają chwytnych ogonów... 
|
szwagier
Użytkownik
|
#56 - Wysłana: 3 Paź 2005 21:47:06
Wolę jak biorą w te cztery łapy banany a nie w jedną dłoń (dużo) kasy za nic 
|
Slovaak
Użytkownik
|
#57 - Wysłana: 4 Paź 2005 07:19:08
Przypomniałem sobie jak pierwszy raz obejrzałem Pierwszy Kontakt, z bitwy miałem 2x wiecej typów okretów niz było ich w rzeczywistosci. Pamietam np. ze narysowałem trzy różne okręty które później okazały sie byc Akirą  Szkoda tylko ze nie moge jakoś pokazac tych rysunków.
.....to dopiero były by nowe statki. 
|
Picard
Użytkownik
|
#58 - Wysłana: 4 Paź 2005 14:29:02
Zresztą nic dziwnego - ciężko byłoby znaleźć kogoś, kto ocenia ich pozytywnie.
Jak to nikt ich dobrze nie ocenia ? A oni sami ? A te biedne szympansy , które nie chcą pchać się w to bagno jakim jest polityka , ale będą musiały jak nie znajdzie się ktoś na ich miejsce ? 
|
Christof
Użytkownik
|
#59 - Wysłana: 4 Paź 2005 18:36:22
Jak to nikt ich dobrze nie ocenia ? A oni sami ?
Tylko, że nikt poza nimi nie bierze tych dobrych samoocen na poważnie
A te biedne szympansy , które nie chcą pchać się w to bagno jakim jest polityka , ale będą musiały jak nie znajdzie się ktoś na ich miejsce ?
Można szympansa w kosmos wysłać, to można i do naszego sejmu. Przecież taki szympans byłby lepszym posłem od np. Leppera, Giertycha czy Janowskiego. Oczywiście byłoby ryzyko, że szympansy głosowałyby "na cztery ręce" (chociaż niewiem czy by im wyobraźni starczyło) 
|
Picard
Użytkownik
|
#60 - Wysłana: 4 Paź 2005 18:59:05 - Edytowany przez: Picard
Janowskiego.
No , nie wiem , jak by owe szympansy z naszym poczciwym , siwobrodym Tarzanem zaczęły się gonić po sejmowej trybunie... 
|