USS Phoenix
Logo
USS Phoenix forum / Treknologia / co to jest pancerz ablatywny
 Strona:  ««  1  2 
Autor Wiadomość
Picard
Użytkownik
#31 - Wysłana: 26 Lip 2005 09:48:15
Miałem drobne problemy ze sprzetem , teraz wszystko gra i tekscik jest już na właściwym miejscu !
Potwór
Anonimowy
#32 - Wysłana: 28 Lip 2005 00:56:12
O co Pah Wraithowi chodziło z tym artykułem?
Pah Wraith
Użytkownik
#33 - Wysłana: 28 Lip 2005 01:05:59
Podejrzewałem, że Picard szykuje artykuł o Defiancie, jako odpowiedź na artykuł o Galaxy autorstwa Wateerhouse'a.
Potwór
Anonimowy
#34 - Wysłana: 28 Lip 2005 01:32:32
Czyli, że Tal Shiar dała dupy zgodnie z nową świecką tradycją?
Pah Wraith
Użytkownik
#35 - Wysłana: 28 Lip 2005 01:40:28
Czyli, że Tal Shiar dała dupy zgodnie z nową świecką tradycją?

proszę o niewyrażanie się na forum

Czemu? To były moje prywatne podejrzenia, nie służbowe. Zresztą skąd wiesz, że to jednak nie artykuł?
Potwór
Anonimowy
#36 - Wysłana: 28 Lip 2005 01:50:21
Jaki artukuł?
Starfleet Intelligence
Anonimowy
#37 - Wysłana: 28 Lip 2005 03:16:57
Jaki artukuł?

Tu Biuro Prasowe Wywiadu Floty.
Artykuł Picarda został wstrzymany ze względu na zawartość merytoryczną, która zawiera ściśle tajne dane taktyczno-techniczne.
A za ujawnianie tych danych pan Picard zostanie wysłany na emeryturę do swej nowej daczy... na Rura Penthe, gdzie zajmie się pisaniem pamiętników (w wolnych od pracy chwilach).
reyden
Użytkownik
#38 - Wysłana: 28 Lip 2005 08:13:06
panie z SFI - od kiedy flota wysyła skazanych na Rura Penthe - przecież to takie niefederacyjne - chyba żeś pan jest z Sekcji31/Tal'Shiar /Kasty Obsydianowej* .

*- niepotrzbne śkreslic
Q__
Moderator
#39 - Wysłana: 26 Cze 2017 14:00:49 - Edytowany przez: Q__
Chyba tu najbliżej tematu będzie...

Tak sobie przypomniałem wiadomą scenkę z "Endgame", gdy linkowałem ją na użytek równie wiadomej dyskusji... I wiecie co? Wymyśliłem, w które punkty tak opancerzonego statku na miejscu Borga bym walił. Obejrzyjcie sobie opancerzonego Voyka raz i drugi. Może też na to wpadniecie.
Christof
Użytkownik
#40 - Wysłana: 26 Cze 2017 14:22:31
Q__

Masz na myśli nie do końca osłonięte gondole i deflektor ??
Q__
Moderator
#41 - Wysłana: 26 Cze 2017 14:23:49 - Edytowany przez: Q__
Christof

Indeed. Oraz - ewentualnie - fazery i wyrzutnie torped (gdy się otworzą).

(Oczywiście - wracając do początków tematu, a raczej offtopu szybko w nim rozkwitłego - i w wypadku Defianta należałoby użyć tej samej metody.)
 Strona:  ««  1  2 
USS Phoenix forum / Treknologia / co to jest pancerz ablatywny

Wygenerowane przez miniBB®

© Copyright 2001-2009 by USS Phoenix Team.   Dołącz sidebar Mozilli.   Konfiguruj wygląd.
Część materiałów na tej stronie pochodzi z oryginalnego serwisu USS Solaris za wiedzą i zgodą autorów.
Star Trek, Star Trek The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager oraz Enterprise to zastrzeżone znaki towarowe Paramount Pictures.

Pobierz Firefoksa!