| Autor |
Wiadomość |
Odetta
Użytkownik
|
#31 - Wysłana: 28 Mar 2008 20:28:30
Pewnie nie myślała
Mam wrażenie że kobiety oglądając Treka rejestrują zupełnie inne rzeczy niż panowie 
|
kanna
Użytkownik
|
#32 - Wysłana: 28 Mar 2008 20:28:33
myszatorek
Myslałam, że klasa Galaxy to klasa Galaxy, a inne okrety to inne okręty.
W moim wygaszaczu jest E
|
myszatorek
Użytkownik
|
#33 - Wysłana: 28 Mar 2008 20:33:19
W sumie amochod tez ma kolor czerwony a czy to Ferrari czy Fiat to nie wazne wazne ze ladna czerwien.
Ale tak na powaznie nie zastanawialas sie slyszac klasa galaxy czy inne okrety tez nie maja swych klas?
|
kanna
Użytkownik
|
#34 - Wysłana: 28 Mar 2008 20:39:41
myszatorek
A jak Ci powiem, ze Gwiezdne Wojny oglądałam kilkanaście razy, a koncówkę - atak na Gwiazde Smierci - ze trzy max, bo mnie ataki nie interesują, to uwierzysz?
A Ty jak słyszysz, że spodnica ma kontafałdy, to sie zastanawiasz, cvzy inne spódnice tez je mają? Czy po prostu przyjmujesz do wiadomości, że to co twoja kobieta nosi to jest spodnica z kontrafałdami?"
|
Dragon
Użytkownik
|
#35 - Wysłana: 28 Mar 2008 20:39:44 - Edytowany przez: Dragon
Ej, myszatorek. Nie bądź zbyt wymagający, przecież kanna nie musi wkuwać na pamięc wszystkich klas po to aby w 1 sek poznać czy to miranda czy soyuz. Sam mam siostrę która uwielbia ST ale nie zna nazw poszczególnych klas, nie każdy musi interesować się wszystkim, star trek to nie tylko okręty. Ja znam praktycznie wszystkie klasy i
nie widze problemu w tym że ktoś lubi ST a nie wymieni wszystkie klasy entków.
|
myszatorek
Użytkownik
|
#36 - Wysłana: 28 Mar 2008 20:52:09
Nie o to mi chodzilo kanna mam nadzieje ze sie nie obrazilas poprostu chcialem wiedziec czy z czystej ciekawosci sie nie zastanawialas a co do spodnic to ja sie wogole nie znam bo moja kobieta nosi zazwyzaj spodnie 
|
kanna
Użytkownik
|
#37 - Wysłana: 28 Mar 2008 20:58:30 - Edytowany przez: kanna
myszatorek
E tam, wcale sie nie obraziłam, ja rozumiem, że to ciekawość poznawcza przez Ciebie przemawia
Dragon sie bardziej przejął, nie wiedzieć czemu...
Klasy okretów nie są dla mnie istotne, i tyle  Podobnie jak windy, czy rodzaje napędów. Co usłysze, to zapamiętam, ale nie zastanwiam sie nad tym.
Tak jak Ty sie nia zastanawiasz, z jakiego materiału sa spodnie Twojej kobiety 
|
myszatorek
Użytkownik
|
#38 - Wysłana: 28 Mar 2008 21:02:55
ale i tak wiem ze jeansu z laikra  ale to nic wazne ze ogladasz i jestes fanem nie kazdy musi byc docekliwym 
|
kanna
Użytkownik
|
#39 - Wysłana: 28 Mar 2008 21:04:57
to drugie się inaczej pisze...
ja tez znam jedna klasę Galaxy  I nawet wiem, że tylko federacyjne tej klasy były, a klingońskie to niekoniecznie...
|
Paradoks
Użytkownik
|
#40 - Wysłana: 28 Mar 2008 21:05:30
kanna
A co?
Nic, nic.
Myslałam, że klasa Galaxy to klasa Galaxy, a inne okrety to inne okręty.
To już lepiej, obawiałem się najgorszego (czytaj: że wszystkie okręty, nawet BoPy i Warbirdy to Galaxy  ).
Klasy okretów nie są dla mnie istotne, i tyle Podobnie jak windy, czy rodzaje napędów. Co usłysze, to zapamiętam, ale nie zastanwiam sie nad tym.
Ja też nie jestem fanatykiem, znam tylko najważniejsza/najczęstsze. I bardziej kojarzę nazwy z danymi z MA, niż sylwetki z nazwami.
|
myszatorek
Użytkownik
|
#41 - Wysłana: 28 Mar 2008 21:10:01
to drugie się inaczej pisze... no widzisz słysze ze gdzies bije dzwon ale ni wiem gdzie on  wazne ze nie chodzi nago
Paradoks
Ja też nie jestem fanatykiem
Ja tez sie nie uwazam za fanatyka ale sobie czasem dla zabicia nudy czytam o klasach ich historii i wyposazeniu 
|
Odetta
Użytkownik
|
#42 - Wysłana: 28 Mar 2008 21:16:18
Myszatorek
wazne ze nie chodzi nago
Oni ubierają swoje kobiety!!!
Kanna
Ej a ja nie mam pojęcia co to kontrafałdy chociaż jestem kobietą
Ja w treku rejestruję głównie psychologię i rozwój postaci i mogłabym o tym godzinami.
Z drugiej strony nie jestem całkiem atechniczna bo jak wybieram jakiś gadżet typu telefon czy coś to patrzę na funkcjonalność a nie na ładność 
|
kanna
Użytkownik
|
#43 - Wysłana: 28 Mar 2008 21:17:12
myszatorek
czasem dla zabicia nudy czytam o klasach ich historii i wyposazeniu
A ja dla zabicie nudy czytam sobie rozmaite fanfiction....
|
myszatorek
Użytkownik
|
#44 - Wysłana: 28 Mar 2008 21:21:54
Odetta
Oni ubierają swoje kobiety!!!
Moja sie sama ubiera bo by inaczej zmarzla w porownaniu zemna to jej nie ma co ogrzac jak mnie nie ma 
|
Odetta
Użytkownik
|
#45 - Wysłana: 28 Mar 2008 21:27:50
Miało być aluzyjnie "Their woman wear clothes!" czy jak to tam szło w oryginale ale mnie zaćma dopadła z niewyspania 
|
myszatorek
Użytkownik
|
#46 - Wysłana: 28 Mar 2008 21:31:39
Ty nic nie mow ja jutro jade z Bialegostoku do Warszawy potem wracam do Bialegostoku i jade do Lublina cala noc pracuje i wracam do Bialegostoku i kiedy mam sie wyspac 
|
kanna
Użytkownik
|
#47 - Wysłana: 28 Mar 2008 21:36:52 - Edytowany przez: kanna
Odetta
rozwój postaci
Moje ulubione
kontrafałda
Też bym nie wiedziała, co to jest, ale przeglądałam spódniczki dla córeczki na Allegro i tam co druga w opisie z kontrafałdą.... To sie zainteresowałam 
|
Odetta
Użytkownik
|
#48 - Wysłana: 28 Mar 2008 22:32:13
Ja o rozwoju, interakcjach i o tym co scenarzyści zrobili śpiewająco a co sknocili to mogę godzinami  Zwłaszcza jak jest północ, czyli czas w którym zazwyczaj kończymy oglądać dwa odcinki treka i ja powinnam w sumie iść spać bo muszę wstać o szóstej, ale nie, bo przecież trzeba sobie poroztrząsać 
|
ellococrooliko
Użytkownik
|
#49 - Wysłana: 3 Gru 2014 10:33:20 - Edytowany przez: ellococrooliko
http://www.benchmark.pl/aktualnosci/thyssenkrupp-m ulti-magnetyczna-winda-wielokierunkowa.html"Twórcy nie ukrywają, że czerpali inspirację z nowoczesnych podziemnych sieci kolejowych." - czyżby wstydzili się przyznać skąd wzięli prawdziwą inspirację?
|
Q__
Moderator
|
#50 - Wysłana: 6 Gru 2014 19:09:51
ellococroolikoMiło Cię znowu widzieć z nami  . Postaram się i z tej wiadomości zrobić artykuł na main site, acz musi trochę poczekać (w kolejce jest jeszcze Orci i Alek Roj).
|
Q__
Moderator
|
#51 - Wysłana: 10 Gru 2014 23:44:16
|
Q__
Moderator
|
#52 - Wysłana: 24 Kwi 2018 19:29:27
Alucard87: kanał jefferies'a Wyjaśnienie (z EAS rodem) czym te kanały właściwie są: http://www.ex-astris-scientia.org/articles/jefferi es.htm
|