USS Phoenix
Logo
USS Phoenix forum / Star Trek / Kampania miniserii DS9

Autor Wiadomość
Pah Wraith
Użytkownik
#1 - Wysłana: 18 Kwi 2006 17:31:32
Adres znalazłem w nowym Star Trek Magazine:
http://www.ds9tvminiseries.net/

Stronka jest gorzej niż beznadziejna, ale ja popieram
Picard
Użytkownik
#2 - Wysłana: 18 Kwi 2006 20:13:51
A ja chce miniserie TNG. Kto popiera!
Drix
Anonimowy
#3 - Wysłana: 18 Kwi 2006 21:02:52
Takie pytanie techniczne w woli ścisłości. Co kryje się pod miniserią ?
Jo_anka
Użytkownik
#4 - Wysłana: 19 Kwi 2006 18:02:30
Pah Wraith, ta stronka, lub ktores jej wcielenie autorstwa Gisele La Roche, istnieje od b. b. dawna...
Natknelam sie na nia w czasach emisji 1-szego lub 2-ego sezonu Enterprise w USA. Umiescilam ja w swoim archiwum ze wzgledu na ukazujace sie tam recenzje, piora (czy raczej klawiatury ) G. La Roche, kolejnych odcinkow Enterprise.

Sam pomysl by kontynuowac DS9 nigdy mnie nie pociagal. DS9 ze wszystkich serii Trekowych jest najbardziej kompletna, a wszelkie watki zostaly zamkniete. Boje sie, ze proba kontynuacji dalaby tylko efekt Alien5, Matrix3,5 etc. Sztuka dzis zapomniana jest umijetnosc skonczenia we wlasciwym momencie. A DS9 zostalo zakonczone w ten sposob. Tam nic juz nie zostalo niedopowiedziane.

Moznaby bylo tylko wykorzystac stacje, a scislej jej dalsze losy, podobnie jak losy Bajo i Cardass, Dominium oraz ich relacje z Federacja. Ze starej obsady zostaly na stacji tylko 4 osoby: Kira, Dax, Bachir i Quark. Ale czy to wystarczy na miniserie?

Pozatym chetnie spotkalabym kazdego "znajomego" z DS9 w jakims nowym filmie lub serialu Star Trekowym, ktorego akcja rozgrywalaby sie na przelomie XXIV i XXV wieku.
Jo_anka
Użytkownik
#5 - Wysłana: 19 Kwi 2006 20:45:56
PS. Zapomnialam o Nog'u!
Pah Wraith
Użytkownik
#6 - Wysłana: 20 Kwi 2006 02:25:59
Pah Wraith, ta stronka, lub ktores jej wcielenie autorstwa Gisele La Roche, istnieje od b. b. dawna...

A jednak z jakiegoś powodu ST:M pisze o niej dopiero teraz...

DS9 ze wszystkich serii Trekowych jest najbardziej kompletna, a wszelkie watki zostaly zamkniete.

No, tego bym nie powiedział.

USS Phoenix forum / Star Trek / Kampania miniserii DS9

Wygenerowane przez miniBB®

© Copyright 2001-2009 by USS Phoenix Team.   Dołącz sidebar Mozilli.   Konfiguruj wygląd.
Część materiałów na tej stronie pochodzi z oryginalnego serwisu USS Solaris za wiedzą i zgodą autorów.
Star Trek, Star Trek The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager oraz Enterprise to zastrzeżone znaki towarowe Paramount Pictures.

Pobierz Firefoksa!