USS Phoenix
Logo
USS Phoenix forum / Star Trek / Odnosnie serialu Star Trek na AXN odcinka The Xindi

Autor Wiadomość
SiewcaBurz
Anonimowy
#1 - Wysłana: 5 Mar 2006 15:14:24
W waszym programie piszecie że dnia 11.03 o godzinie 18.40
będzie odcinek w.w. odcinka Star Treku tymczasem w programie AXN niema go w ogóle
Jo_anka
Użytkownik
#2 - Wysłana: 5 Mar 2006 16:30:41
Zgadza sie. Na trzeci sezon przyjdzie nam poczekac - ile, nie wiadomo. Kontynuacji Enterprise nie ma w marcu zadnej. Sa tylko powtorki pierwszego sezonu w niedziele. Podobnie moze byc w kwietniu, jezeli mozna sadzic na podstawie niekompletnego programu na stronie AXN - http://www.axn.pl/Program.htm .
ciekawy
Anonimowy
#3 - Wysłana: 20 Mar 2006 00:40:55
Ciekawe czy są wogóle szanse na trzeci sezon.Słyszałem że nie zamierzaj w ogóle kontynuować Star Trek Enterprise!!
Dreamweb
Użytkownik
#4 - Wysłana: 20 Mar 2006 07:45:20
Ktoś wie jaką to u nich miało oglądalność? Oczywiście z poprawką na to że nie jest to stacja ogólnodostępna
(ja np. nie mam)?
utęskniony
Anonimowy
#5 - Wysłana: 2 Kwi 2006 00:41:58
słychać coś nowego odnośnie serialu Star Trek Enterprise trzeciego sezonu
Delta
Użytkownik
#6 - Wysłana: 2 Kwi 2006 01:22:01
słychać coś nowego odnośnie serialu Star Trek Enterprise trzeciego sezonu

W najbliższym czasie nie będzie 3 sezonu Entka. AXN woli puszczać Andromedę, Herkulesa i tym podobne pierdoły.

Ktoś wie jaką to u nich miało oglądalność? Oczywiście z poprawką na to że nie jest to stacja ogólnodostępna

Z tego co wiem to marną. Największą oglądalność miał na AXN 2 sezon Lost'a (nieco ponad 200 000 widzów). A to tylko dlatego, że pierwszy sezon nadała TVP (i tam widzów było 5,3 mln). Stąd ilość widzów oglądających 2 sezon na AXN była kilka razy większa niż tych, którzy na tym kanale oglądali pierwszy sezon. Te 200 000 widzów stanowiło jakieś 1 % widzów. To mało jak na 40-milionowy kraj. Ponieważ Entek nie był takim hitem jak Lost, to jego oglądalność to musiała być tragedia.
Grzesiu
Użytkownik
#7 - Wysłana: 2 Kwi 2006 10:55:38 - Edytowany przez: Grzesiu
Musze przyznac ze sam czekam na 3cią serie entka na axnie...W programie na ich stronie jest napisane ze 27marca o 20stej.....kufa 2 miechy przerwy Oo
Jo_anka
Użytkownik
#8 - Wysłana: 2 Kwi 2006 16:49:25
"W programie na ich stronie jest napisane ze 27marca o 20stej....."
Chyba sie tu zakradl chochlik z Entkowej Enterprise!

Odcinek Xindi (3.01) maja wyemitowac na AXN - 27 maja o 20:10 oraz 28 maja o 00:35 i o 13:25. Czyli, jak narazie, sa konsekwentni!
Grzesiu
Użytkownik
#9 - Wysłana: 2 Kwi 2006 21:18:09
Sorki, mój błąd. Mialem oczywiscie na mysli maj

USS Phoenix forum / Star Trek / Odnosnie serialu Star Trek na AXN odcinka The Xindi

Wygenerowane przez miniBB®

© Copyright 2001-2009 by USS Phoenix Team.   Dołącz sidebar Mozilli.   Konfiguruj wygląd.
Część materiałów na tej stronie pochodzi z oryginalnego serwisu USS Solaris za wiedzą i zgodą autorów.
Star Trek, Star Trek The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager oraz Enterprise to zastrzeżone znaki towarowe Paramount Pictures.

Pobierz Firefoksa!