USS Phoenix
Logo
USS Phoenix forum / Star Trek / ST New Voyages o opinię proszę

Autor Wiadomość
obelix
Anonimowy
#1 - Wysłana: 21 Lut 2006 16:06:42
W napisach gwfloty podano ze sa 2 odcinki o takim tytule.
Czy ktos to ma ,ogladał i moze sie podzielic opinia o tym
Pah Wraith
Użytkownik
#2 - Wysłana: 21 Lut 2006 16:18:57 - Edytowany przez: Pah Wraith
Hmm, są dwa odcinki, wkrótce trzeci Ekipa ludzi pod wspólną nazwą Cow Creek Production, zebrana pod egidą niejakiego p. Cawleya kręci czwarty sezon TOSa (pomijając TASa - który jest w rzeczywistości 4 i kawałkiem 5 sezonu). Mają własne dekoracje - dokładną replikę mostka, transporterowni i innych pomieszczeń. Sam pan Cawley odtwarza rolę J.T.K. wkładając w to całe swe umiejętności stara się odwzorować charakterystyczną grę aktorską Shatnera :] Wszyscy generalnie starają się naśladować swe pierwowzory, ale w większości wypadków IMO lepiej żeby sobie to podarowali, bo wygląda to momentami, jakby ich parodiowali.
Efekty specjalne są w pełnym CGI, nawet ładne, jednakże scenariusze nie stoją na razie na wysokim poziomie. Wszystko to już widzieliśmy, a nawiązania do późniejszych Treków zamiast tworzyć mosty, czasami denerwują.
Być może wraz z dołączeniem do ekipy kilku legendarnych scenarzystów TOSa, oraz Koeniga i Takei do obsady poprawią poziom nadchodzących produkcji.
Generalnie widać, że wkładają wiele trudu w to co robią i choćby za to warto sobie ściągnąć odcinki z któregokolwiek źródła, strony www.newvoyages.com/ lub P2P
Jinn
Użytkownik
#3 - Wysłana: 21 Lut 2006 19:57:05
Osobiście nie podoba mi sie.
Granie roli w której kazdy widzi Shatnera albo Spocka to trochę dziwne. Mogli by nakręcić to o innym okręcie i tyle.
obelix
Anonimowy
#4 - Wysłana: 22 Lut 2006 20:36:59
Dzięki za obszerne info Chce skorzystac z rady i sciagnac te odcinki ale z tego co zobaczyłem a bardziej sie domysliłem(nie jestem anglojezyczny).Wyszedł pilot o tytule Come what may,i epizod
1x01 - In Harm's Way"
1x02 ma wyjsc w polowie lata
O ile na stronce sa mirrory do 1x01 to do pilota nie ma (ja nie znalazlem)Może wiecie dokladnie gdzie znajde pilota?
pozdrawiam
obelix
Anonimowy
#5 - Wysłana: 22 Lut 2006 20:40:18
Mam juz, mam oba torrenty
sorki za panike

USS Phoenix forum / Star Trek / ST New Voyages o opinię proszę

Wygenerowane przez miniBB®

© Copyright 2001-2009 by USS Phoenix Team.   Dołącz sidebar Mozilli.   Konfiguruj wygląd.
Część materiałów na tej stronie pochodzi z oryginalnego serwisu USS Solaris za wiedzą i zgodą autorów.
Star Trek, Star Trek The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager oraz Enterprise to zastrzeżone znaki towarowe Paramount Pictures.

Pobierz Firefoksa!