USS Phoenix
Logo
USS Phoenix forum / Star Trek / Prawie cały VOY na 23 CD-R

Autor Wiadomość
sudii
Anonimowy
#1 - Wysłana: 3 Gru 2005 15:35:45
Mogę komuś sprzedać 23 CD-R za symboliczną cenę 20 groszy za jedną CD-R. Są na nich prawie wszystkie odcinki ST: Voyager, brakuje około 5. Nie jestem w stanie wymienić wszystkich formatów ale głownie jest to format avi. Jakość niektórych odcinków pozostawia wiele do życzenia, ale twarze do się rozpoznać :d. Jeżeli chodzi o napisy to są do około połowy i prawie wszystkie są dobrze zgrane z wersją odcinka. Największy szkopuł to chyba to że niestety odcinki nie są poukładane w żadnej kolejności, po prostu są pomieszane i w dodatku tylko na kilku płytach jest napisane jakie się tam znajdują odcinki :/ Do 4,60 za CD-R należy doliczyć około 6 zł za przesyłkę. Jeżeli macie jakieś pytania piszcie niżej
Anonim
Anonimowy
#2 - Wysłana: 3 Gru 2005 23:34:03
Ja to mogę łyknąć - podaj jakiś adres albo pisz na antimaster@op.pl...Pozdrawiam.
sudii
Anonimowy
#3 - Wysłana: 4 Gru 2005 19:16:46
sudii2@op.pl

USS Phoenix forum / Star Trek / Prawie cały VOY na 23 CD-R

Wygenerowane przez miniBB®

© Copyright 2001-2009 by USS Phoenix Team.   Dołącz sidebar Mozilli.   Konfiguruj wygląd.
Część materiałów na tej stronie pochodzi z oryginalnego serwisu USS Solaris za wiedzą i zgodą autorów.
Star Trek, Star Trek The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager oraz Enterprise to zastrzeżone znaki towarowe Paramount Pictures.

Pobierz Firefoksa!