USS Phoenix
Logo
USS Phoenix forum / Star Trek / Najlepsza wiadomość od dawna?

Autor Wiadomość
Pah Wraith
Użytkownik
#1 - Wysłana: 14 Lis 2005 23:20:39
http://www.trektoday.com/news/141105_01.shtml

Dla tych, co nie zaglądają na stronę główną

Jak myślicie, to dobrze? W końcu, bądź co bądź, facet ma doświadczenie...
Anonim
Anonimowy
#2 - Wysłana: 15 Lis 2005 13:34:39
A jakie to ma znaczenie w sytuacji, kiedy żadnych widoków na nowego Treka nie ma?
To trochę tak, jakby komuś zgubionemu na środku pustyni powiedzieć, że źródełko w najbliższej oazie nie jest wyschnięte, a woda w nim jest pyszna i chłodna.
Pewnie to i dobra wiadomość, tylko że zupełnie nieistotna w sytuacji, kiedy taki wędrowiec nie zna ani adległości do oazy, ani nawet kierunku w jakim ma iść....
A my właśnie w takiej sytuacji jesteśmy. Mamy nadzieję, że jakiś nowy Trek się pojawi, tylko że nikt nie wie kiedy i z jakiego kierunku do wypatrywać....
Pah Wraith
Użytkownik
#3 - Wysłana: 15 Lis 2005 14:59:18
A jakie to ma znaczenie w sytuacji, kiedy żadnych widoków na nowego Treka nie ma?

Nie? A ST: The Begining w 2007?
Christof
Użytkownik
#4 - Wysłana: 15 Lis 2005 15:05:53
Ale ich wzięło na trekową "przesłość". Nie mają pomysłów na przyszłość czy co ? Ja np.chętnie oglądnąbym serial o USS Enterprise J.
WarLock II
Użytkownik
#5 - Wysłana: 15 Lis 2005 15:30:26
Ja np.chętnie oglądnąbym serial o USS Enterprise J.

Oj tak ja też!! Zresztą już pare razy wspominałem że najchętniej obejżał bym film osadzony w trekowej przyszłości.
Pah Wraith
Użytkownik
#6 - Wysłana: 21 Lis 2005 22:01:31
Czy ktoś to czytał?

http://www.trektoday.com/news/211105_01.shtml

Mnie szczególnie ujął pierwszy akapit:

"Brannon Braga conceded that he should have stayed more in touch with the fans during his tenure on Star Trek and conceded that he made some (cytując za Worfem: "Some?") wrong moves, saying that he feels it is unfair when he sees himself characterised as not caring about the franchise."

I jeszcze cytacik z samego Mistrza:
"I wouldn't have stayed with it so long if I weren't incredibly passionate about it."

...or unless they paid me a lot of money. :]

Wiem, że to niesprawiedliwe, bo się nie może obronić, ale grrr...
Anonim
Anonimowy
#7 - Wysłana: 22 Lis 2005 11:32:50
A to zostało przez kogoś z Paramount potwierdzone? Bo jak nie, to to jest tylko pogłoska o tym, że "oaza już niedaleko"...
Msahn
Użytkownik
#8 - Wysłana: 22 Lis 2005 21:20:18
ehh jak czytam niektóre txt'y Bragi to się dziwie ze Threshold jescze emituja...serial który IMO jest taki logiczny i spójny ze ho ho
Anonim
Anonimowy
#9 - Wysłana: 23 Lis 2005 13:49:13
Wiem, że to niesprawiedliwe, bo się nie może obronić, ale grrr...
A czemu niesprawidliwe? A my się mogliśmy bronić przed tym, co on w Entku zrobił ze Star Trekiem???
Picard
Użytkownik
#10 - Wysłana: 23 Lis 2005 21:25:43
A my się mogliśmy bronić przed tym, co on w Entku zrobił ze Star Trekiem???

Tak , mogliśmy tego nie oglądać...
Anonim
Anonimowy
#11 - Wysłana: 24 Lis 2005 09:22:14
Tak , mogliśmy tego nie oglądać...
No a Braga może nie czytać naszych opini na temat jego TFUrczości (celowo pisane przez duże "TFU!")
Zresztą pewnie skwapliwie z tej możliwości korzysta....
sanitariusz
Użytkownik
#12 - Wysłana: 24 Lis 2005 15:53:25
To moze napiszemy scenariusz nowego serialu.
np taki caly 1 sezon
ja uwazam ze to bedzie hit na skale swiatowa
tak sie sklada ze ja pomyslow zadnych nie mam wiec nie bede sie osmieszal

ps : oczywiscie serial nakrecimy w Polsce by nam nikt profitow nie bral .
a to przykladowa obsada :

kapitan hansik kloszard - dowodca statku Garbage Z
(ta role moze grac atrur zmijewski)

porucznik duzy bufon - pierwszy oficer , zastepca a zarazem kochanka kapitana ( w tej roli Doda - lub Mandaryna - tu mozna zrobic glosowanie ale moze ono byc zalezne czy nastepna role zagra Michal Wisniewski)

sto z 11 (od ilorazu inteligencji) - obcy z nasranym ( ta role moze wlasnie zagrac wczesniej wspomniany Wisniewski albo Irek z 2 sezonu Big Brothera.)

Do obsady pozostaje jeszcze kilka glownych rol np lekarz i kucharz(moze byc Dr PAW i Pascal albo Maklowiczow

Pozdrawiam i zachecam do pracy nad scenariuszem.

a co do miejsca akcji to mozna ja umiescic w kanalach sciekowych na BAJOR albo Cardassi.

HEJ
Pah Wraith
Użytkownik
#13 - Wysłana: 24 Lis 2005 19:35:07
@ Anonim

Zresztą pewnie skwapliwie z tej możliwości korzysta....

Twierdził że czytywał wypowiedzi fanów na stronach i forach.
Barusz
Użytkownik
#14 - Wysłana: 24 Lis 2005 21:19:34
CBS oficjalnie potwierdziła plotki o skasowanie nowej produkcji p. Bragi - serialu "Threshold". Swoją drogą trzeba mieć pecha - ENT został - jak pamiętany - pogrzebany przez przeniesienie prapremier na piątkowe wieczory, "Threshold" przez przeniesienie z piątkowych wieczorów na wtorki. Szczegóły w linku: http://www.trektoday.com/news/241105_03.shtml
Anonim
Anonimowy
#15 - Wysłana: 25 Lis 2005 08:07:19
Twierdził że czytywał wypowiedzi fanów na stronach i forach.
No skoro tak twierdził.....
Pah Wraith
Użytkownik
#16 - Wysłana: 2 Gru 2005 20:44:36
Anonim
Anonimowy
#17 - Wysłana: 5 Gru 2005 12:56:27
MÓDLMY SIĘ !!!!

Niby żadnych konkretów Stewart nie powiedział, ale idea słuszna, więc czas szukać moherowego bereta...

USS Phoenix forum / Star Trek / Najlepsza wiadomość od dawna?

Wygenerowane przez miniBB®

© Copyright 2001-2009 by USS Phoenix Team.   Dołącz sidebar Mozilli.   Konfiguruj wygląd.
Część materiałów na tej stronie pochodzi z oryginalnego serwisu USS Solaris za wiedzą i zgodą autorów.
Star Trek, Star Trek The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager oraz Enterprise to zastrzeżone znaki towarowe Paramount Pictures.

Pobierz Firefoksa!