USS Phoenix
Logo
USS Phoenix forum / Star Trek / czy ktoś pamienta na jakim kanale lecjały seriale Star Trek: The Next Generation
 Strona:  ««  1  2  3 
Autor Wiadomość
Pah Wraith
Użytkownik
#61 - Wysłana: 21 Gru 2005 22:08:20
Pysznie. Co to zmienia?
Barusz
Użytkownik
#62 - Wysłana: 21 Gru 2005 22:11:42
Ściśle spis zmienił nasze poglądy nt. naszej liczebności - wcześniej uważaliśmy, że jest nas ok. 38,8 milionów.
Pah Wraith
Użytkownik
#63 - Wysłana: 21 Gru 2005 22:31:37
A ta liczba drastycznie maleje... Ale co to zmienia dla nszej dyskusji i mojej wypowiedzi, że 38,2 a nie poniżej 38?
Barusz
Użytkownik
#64 - Wysłana: 21 Gru 2005 22:39:45
A ta liczba drastycznie maleje...

Liczby nie maleją (tylko wyrażane przez nie wartości).

Ale co to zmienia dla nszej dyskusji i mojej wypowiedzi, że 38,2 a nie poniżej 38?

Nic. Częstokroć piszesz tu bzdury, które jednak nie wpływają na tok dyskusji, więc nie jest to niczym dziwnym.
Pah Wraith
Użytkownik
#65 - Wysłana: 21 Gru 2005 22:58:41
Niechaj rozpoczną się igrzyska... :]

Liczby nie maleją (tylko wyrażane przez nie wartości).

Użyłem popularnego, potocznego wyrażenia, więc pomimo iż masz ogólnie rację (choć np. w ciągu (choćby wartości dla następujących po sobie lat jak w tym przypadku) kolejne liczby mogą maleć, ale to już oczywiście skrót myślowy niemal nie do rozszyfrowania...) to racji nie masz

Nic

Tak też sobie myślałem.

Częstokroć piszesz tu bzdury, które jednak nie wpływają na tok dyskusji, więc nie jest to niczym dziwnym.

Rozumiem, że znowu masz zły dzień i chcesz się na kimś wyżyć? Serdecznie cię pozdrawiam
Barusz
Użytkownik
#66 - Wysłana: 21 Gru 2005 23:00:41
Wyżywam się w łóżku, na forum mam zwyczaj dyskutować. Czy to jakieś dziwne dla ciebie?
Pah Wraith
Użytkownik
#67 - Wysłana: 21 Gru 2005 23:05:13
Wyżywam się w łóżku,

Mogłeś nam tego oszczędzić... :/
elbereth
Moderator
#68 - Wysłana: 21 Gru 2005 23:36:22
na forum mam zwyczaj dyskutować.

hmmm a na jakim forum jeśli można zapytać? bo na pewno nie startrek.pl . tutaj masz zwyczaj się upierdliwie czepiać.
Barusz
Użytkownik
#69 - Wysłana: 21 Gru 2005 23:40:17
Gorąco apeluję o nieodmerytorycznianie dyskusji i zaprzestanie przeprowadzania osobistych wycieczek na forum - z resztą ich autorzy powinni po prostu darować sobie dlaszą kompromitację (tj. przestać tu pisać).
elbereth
Moderator
#70 - Wysłana: 21 Gru 2005 23:42:36
o właśnie mniej więcej o tym mówiłem w wątku 'Ogame' :]
kolejna faza Twojej taktyki, tzw. Manewru Barusza?
Pah Wraith
Użytkownik
#71 - Wysłana: 22 Gru 2005 00:09:26
Gorąco apeluję o nieodmerytorycznianie dyskusji i zaprzestanie przeprowadzania osobistych wycieczek na forum

Chciałem zauważyć, że ty pierwszy zacząłeś tekstem: Częstokroć piszesz tu bzdury, które jednak nie wpływają na tok dyskusji, więc nie jest to niczym dziwnym. :]
elbereth
Moderator
#72 - Wysłana: 22 Gru 2005 11:07:02
Pah to nic nowego :]
przecież Barusz od zawsze oburza się gdy inni zachowują się tak jak on. najlepsze jest to że nie raz jego rozmówcy zachowują sie lepiej, kulturalniej niż on sam a mimo to on jest wielce urażony paskudnym zachowaniem forumowiczów
 Strona:  ««  1  2  3 
USS Phoenix forum / Star Trek / czy ktoś pamienta na jakim kanale lecjały seriale Star Trek: The Next Generation

Wygenerowane przez miniBB®

© Copyright 2001-2009 by USS Phoenix Team.   Dołącz sidebar Mozilli.   Konfiguruj wygląd.
Część materiałów na tej stronie pochodzi z oryginalnego serwisu USS Solaris za wiedzą i zgodą autorów.
Star Trek, Star Trek The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager oraz Enterprise to zastrzeżone znaki towarowe Paramount Pictures.

Pobierz Firefoksa!