USS Phoenix
Logo
USS Phoenix forum / Star Trek / Kolejna śmierć...

Autor Wiadomość
Pah Wraith
Użytkownik
#1 - Wysłana: 16 Wrz 2005 11:42:49
ROBERT WISE

PS Podziękowania dla Januszka.
Picard
Użytkownik
#2 - Wysłana: 16 Wrz 2005 11:56:24
Wieczne odpoczywanie...
Anonim
Anonimowy
#3 - Wysłana: 16 Wrz 2005 12:59:55
Tak to już jest... Są dwie pewne rzeczy na tym świecie: śmierć i podatki.

P.S. Skoro już powstał taki smutny topic, to można by go nazwać np. NEKROLOGI i wrzucać informację o innych ludziach związanych z Trekiem, którzy "dołączyli do kontinuum Q"...
Chociaż z drugiej strony nie wiem, czy komukolwiek jest potrzebne zbieranie takich informacji....
Pah Wraith
Użytkownik
#4 - Wysłana: 16 Wrz 2005 15:04:40
Ja bym powiedział, że chyba każdy zasługuje na własny topic.
Anonim
Anonimowy
#5 - Wysłana: 16 Wrz 2005 15:18:08
Ja jednak myślę, że tworząc jeden topic będący swoistą galerią pamięci wcale nie umniejszamy niczyjej wartości. W ten sposób każdy kolejny wpis będzie okazją do przypomnienia sobie o poprzednich.

Jeżeli każdy wpis będzie w nowym temacie, to takie tematy będą najpewniej znikały na zawsze, no bo o czym tu dyskutować......

['] ['] [']
Pah Wraith
Użytkownik
#6 - Wysłana: 18 Wrz 2005 21:08:04
Rozumiem, że jest to wiadomość niewarta pierwszej strony... ?
cezary
Użytkownik
#7 - Wysłana: 19 Wrz 2005 00:41:34
dopisanie czyjegos nazwiska do czarnej listy "NEKROLOGOW" wywunduje temat na pierwsza strone.

W zasadzie popieram Anonima, tym wiecej ze temat zatytuowany "Kolejna smierc..." za miesiac wyladuje na samym dnie tematow.
Scimitar
Użytkownik
#8 - Wysłana: 19 Wrz 2005 11:28:30
Niech przynajmniej przy okazji Czyjejś śmierci ludzie będą mieli szanse przypomnieć sobie kogo nam już los odebrał. To fakt, że każdy z nich zasługuje na oddzielny topic, ale jeden taki temat gwarantuje pamięć o Tych osobach i bynajmniej (w moim odczuciu) nikomu nie uwłacza.
Anonim
Anonimowy
#9 - Wysłana: 19 Wrz 2005 13:00:11
Oh, miałem myśli to, że o śmierci Scotty'iego trąbiono wszedzie, ale o śmierć pana Wise'a nie trafiła do newsów ani na startrek.pl, ani trek.pl, nie mówiąc już o POGFie :]

Cóż, parodia może i dobra jest, ale są rzeczy ważniejsze...

/Pah Wraith
Anonim
Anonimowy
#10 - Wysłana: 19 Wrz 2005 13:14:37
są rzeczy ważniejsze...

Fakt, mnie też to trochę zdziwiło. W końcu ten nius nie musiał zostawać na stronie głównej, aż do momentu kiedy wydarzy się coś nowego, ale na jakiś dzień lub dwa mógł tam trafić....

USS Phoenix forum / Star Trek / Kolejna śmierć...

Wygenerowane przez miniBB®

© Copyright 2001-2009 by USS Phoenix Team.   Dołącz sidebar Mozilli.   Konfiguruj wygląd.
Część materiałów na tej stronie pochodzi z oryginalnego serwisu USS Solaris za wiedzą i zgodą autorów.
Star Trek, Star Trek The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager oraz Enterprise to zastrzeżone znaki towarowe Paramount Pictures.

Pobierz Firefoksa!