USS Phoenix
Logo
USS Phoenix forum / Star Trek / Gapowicz prosi o pomoc

Autor Wiadomość
Treker
Anonimowy
#1 - Wysłana: 8 Wrz 2005 11:04:34
To chyba jedyna droga, by zdobyć przegapione odcinki Enterprice. Z różnych powodów nie udało mi się nagrać z AXN ostatniego odcinka pierwszego sezonu Enterprice oraz tego ze stacją szpiegowską pod klasztorem. Czy może ktoś uratowałby honor starego trekera i podzielił się tymi odcinkami?
Barusz
Użytkownik
#2 - Wysłana: 8 Wrz 2005 12:07:27 - Edytowany przez: Barusz
No nie wiem, czy ktoś nagrywa odcinki z AXN, tu raczej wszyscy korzystają ze zdobytych w ten czy inny sposób płytek. W każdym razie IHHO powinnieneś zacząć od podania kontaktu do siebie, najlepiej maila.
Anonim
Anonimowy
#3 - Wysłana: 8 Wrz 2005 15:16:47
Niestety nie moge ci pomoc, gdyz serial Enterprise nie jest w Polsce sprzedawany ani na DVDkach, ani na kasetach :/

A tak z zupelnie innej beczki:

Slyszales moze o czyms takim jak Direct Connect? Najlepiej przy uzyciu linuksowego klienta, Valknuta? Slyszalem, ze tam podobno jest mnoooostwo seriali i filmow do sciagniecia. Cos mi mowi, ze i Enterprise by sie tam znalazl. Podobnie na innych peer-to-peerach, np. na Kazie czy eDonkey'u (sux).

Ale ale, to rozwazania czysto teoretyczne. I tak nikt tego nie sciaga, bo to chyba nielegalne, czy cos. Wszyscy czekaja 10 lat, az serial pojawi sie w sklepach, lub nagrywaja odcinki z AXN na kasetach ;)

Rada na przyszlosc: mogles umiescic w nazwie topicu cos o serialu Enterprise czy cos krotkiego, zwiezlego i KONKRETNEGO na temat tego, czego szukasz. W ten sposob kazdy kto by wszedl na forum i mogl ci bezposrednio pomoc od razu by wiedzial o co chodzi i nie omieszkal (co to w ogole znaczy "omieszkac"?) kliknac na twoj topic

pzdr

PS. Mam dosc szybkie polaczenie i dostep do zestawu linux/valknut, jakbym sie kiedys bral za sciaganie Enterprise to dam ci znac. Ale pewnie do tego czasu juz sobie jakos poradzisz (na razie przebywam 100km od mojego wylaczonego serwera...)

/Sh1eldeR
crash
Anonimowy
#4 - Wysłana: 8 Wrz 2005 16:12:30
torrent sie klania
cezary
Użytkownik
#5 - Wysłana: 8 Wrz 2005 17:42:51
A ostatnio sie nawet DVDripy 1 sezonu pojawily (tzn. chyba, jak sciagne caly sezon to sie przekonam)
Vortha
Użytkownik
#6 - Wysłana: 9 Wrz 2005 08:59:52
crash
Odwzajemniam ukłony,
NCC1701E@vp.pl

USS Phoenix forum / Star Trek / Gapowicz prosi o pomoc

Wygenerowane przez miniBB®

© Copyright 2001-2009 by USS Phoenix Team.   Dołącz sidebar Mozilli.   Konfiguruj wygląd.
Część materiałów na tej stronie pochodzi z oryginalnego serwisu USS Solaris za wiedzą i zgodą autorów.
Star Trek, Star Trek The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager oraz Enterprise to zastrzeżone znaki towarowe Paramount Pictures.

Pobierz Firefoksa!