USS Phoenix
Logo
USS Phoenix forum / Star Trek / To dziś...

Autor Wiadomość
Potwór
Anonimowy
#1 - Wysłana: 8 Wrz 2005 00:06:15
8 IX. 'Urodziny' ST. Pierwsze bez ST. Pomyśleć, że jeszcze rok temu z wypiekami na twarzy czekałem na nowe informacje nt. przygód najlepszej z trekowych załog. "Smutno mi, Panie..."
Picard
Użytkownik
#2 - Wysłana: 8 Wrz 2005 09:35:50
Iście potworne wieści...
WarLock II
Użytkownik
#3 - Wysłana: 8 Wrz 2005 09:47:17
Ech pozostaje czekać na nowy serial - oj poczekamy sobie poczekamy. Ciekawe co pokazą nam na filmie ja aż się boję
Picard
Użytkownik
#4 - Wysłana: 8 Wrz 2005 09:49:40
Miejmy nadziej , że coś mądrzejszego niż ciężarny facet...
WarLock II
Użytkownik
#5 - Wysłana: 8 Wrz 2005 10:42:01
heh Ale pasożyt mógłby być
Picard
Użytkownik
#6 - Wysłana: 8 Wrz 2005 10:47:41
Pasożyty - takie jak w ,,Obcym" - jak najbardziej , ale żadnych ciężarnych gości !
Delta
Użytkownik
#7 - Wysłana: 8 Wrz 2005 11:47:57
Pasożyty - takie jak w ,,Obcym" - jak najbardziej , ale żadnych ciężarnych gości !

Ale się uczepiliście tego biednego Tripa, też uważam, że scenarzyści trochę przegięli, ale muszę przyznać że podczas oglądania tego odcinka, chyba najbardziej się uśmiałem (nie zapomnę miny Tripa, gdy Archer mówił mu o "obowiązkach matki karmiącej).

A co do nowego serialu ST to może nie bedzie to tak długo, wiele zależy od konunktury (słyszałem, że Viacom się przekształcał i wszystko zależy od tego, kto dostał prawa do ST). Gorzej, jeśli nowy film faktycznie bedzie niewypałem.

USS Phoenix forum / Star Trek / To dziś...

Wygenerowane przez miniBB®

© Copyright 2001-2009 by USS Phoenix Team.   Dołącz sidebar Mozilli.   Konfiguruj wygląd.
Część materiałów na tej stronie pochodzi z oryginalnego serwisu USS Solaris za wiedzą i zgodą autorów.
Star Trek, Star Trek The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager oraz Enterprise to zastrzeżone znaki towarowe Paramount Pictures.

Pobierz Firefoksa!