USS Phoenix
Logo
USS Phoenix forum / Star Trek / Serial w starym trekowym stylu.
 Strona:  ««  1  2  3  4  5 
Autor Wiadomość
Pah Wraith
Użytkownik
#121 - Wysłana: 26 Sier 2005 11:32:05
kto by przypuścił. Temat, który powinien nas zjednoczyć, jakimś cudem nas podzielił.

Gratulacje nam wszystkim, "trekkerom".
Barusz
Użytkownik
#122 - Wysłana: 26 Sier 2005 11:41:48
Przykro mi, ale się mylisz. Jako prawnik powinieneś sobie z tego zdawać sprawę - zniesławienie to poważna sprawa i można dokonać tego na wiele sposobów (nie tylko za pomocą samych czynów czy słów, ale poprzez odpowiednią intencję sprawcy).

Stop. Czytli jeżeli chcę kogoś bardzo, bardzo zniesławić, i co prawda ani nic nie powiem, ani nawet nie wyjdę z domu, ale po prostu bardzo chcę, to już zniesławiłem?

Obelgi istnieją (bądź nie) obiektywnie

Piramidalna bzdura.

Więc nie? Więc od czego ma to zależeć?

Jak pisałam - każdy dobrze wychowany człowiek po przeczytaniu takiego tekstu uzna że mnie obrażasz.

To właśnie nie jest obiektywne. Tworzenie jakiegoś dziwnego wzorca (każdy dobrze wychowany człowiek ), którego nikt nie może zmierzyć i przypisywanie mu funkcji oceniania. A prawda jest taka, że to ja byłem powyżej wyzywany.
waterhouse
Moderator
#123 - Wysłana: 26 Sier 2005 11:44:43 - Edytowany przez: waterhouse
cóż...na tym forum po prostu potrzebny jest aktywny moderator

Przypominam że degradacja rozpoczęłą się od wątku "kłamstwa waterhouse". Gdyby reakcja była wówczas szybka i błyskawiczna....

Tworzenie jakiegoś dziwnego wzorca (każdy dobrze wychowany człowiek ),

odwołuję sie po prostu do pewnego standardu, ogólnie przyjętego- wiem że Ciebie to boli (bo od niego odstajesz, i to znacznie), ale tak jest. Opisany przez Ciebie pełny relatywizm w kwestii dobrego wychowania nie ma żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Barusz
Użytkownik
#124 - Wysłana: 26 Sier 2005 11:46:51
Moim zdaniem zaczeło się od "Galaksy czy Defiant", ale to jest właśnie sprawa ocenna.
waterhouse
Moderator
#125 - Wysłana: 26 Sier 2005 11:53:43 - Edytowany przez: waterhouse
Moim zdaniem zaczeło się od "Galaksy czy Defiant"

do momentu w którym Dylomata rozpoczął kampanie oszczerstw pod moim adresem było tu w miarę spokojnie - czasem mniej, czasem bardziej gorąco, ale dyskusje mieściły się w pewnym standardzie. Od tego momentu "hulaj dusza, piekła nie ma" i zaczęło się - i to Ty przodowałeś w tej kwestii.
elbereth
Moderator
#126 - Wysłana: 26 Sier 2005 12:00:15
3 rzeczy które mogą uratować Polske: rozwiązać sejm, rozwiązać senat, związać Barusza + zamknac ten topik jako bonus.
proponuje olać sprawe bo mimo że kolejny raz udowodnilismy błąd Barusza on sie do tego nigdy nie przyzna. jest tak uparty i jest to taki chory upór który wkurza najbardziej.
Odpuscmy sobie - szkoda czasu.
Barusz
Użytkownik
#127 - Wysłana: 26 Sier 2005 13:33:16
Od tego momentu "hulaj dusza, piekła nie ma" i zaczęło się - i to Ty przodowałeś w tej kwestii.

Jakieś przykłady? Bo wg mnie to kolejna bzdura.

proponuje olać sprawe bo mimo że kolejny raz udowodnilismy błąd Barusza on sie do tego nigdy nie przyzna.

Jaki znów błąd?
Barusz
Użytkownik
#128 - Wysłana: 26 Sier 2005 13:41:28 - Edytowany przez: Barusz
Tylko w tym jednym wąktu pisałeś, waterhouse pod moim zdresem:

LOL - widzę że znowu wypowiadasz się o sprawie o której nie masz pojęcia
ROTFL, ROTFL - jesteś dziś rano naprawdę zabawny
nie potrafisz nawet google używać?
"use the google, Luke"
robisz z siebie....błazna?
śmieszne...
Nie dość, że cham to jeszcze mało inteligentny.

(to tylko przykłady rzecz jasna). I jeszcze mi co zarzucasz?
Pah Wraith
Użytkownik
#129 - Wysłana: 26 Sier 2005 14:05:34
3 rzeczy które mogą uratować Polske: rozwiązać sejm, rozwiązać senat, związać Barusza + zamknac ten topik jako bonus.

Niech chociaż ten ostatni stanie się ciałem. Załóżcie se własny temat. Ja kończę ten bo się nie pohamujecie.
 Strona:  ««  1  2  3  4  5 
USS Phoenix forum / Star Trek / Serial w starym trekowym stylu.

Temat został zamknięty. Nie możesz tutaj odpowiadać.

Wygenerowane przez miniBB®

© Copyright 2001-2009 by USS Phoenix Team.   Dołącz sidebar Mozilli.   Konfiguruj wygląd.
Część materiałów na tej stronie pochodzi z oryginalnego serwisu USS Solaris za wiedzą i zgodą autorów.
Star Trek, Star Trek The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager oraz Enterprise to zastrzeżone znaki towarowe Paramount Pictures.

Pobierz Firefoksa!