USS Phoenix
Logo
USS Phoenix forum / Star Trek / Fanowskie produkcje

Autor Wiadomość
Pah Wraith
Użytkownik
#1 - Wysłana: 3 Sier 2005 17:33:16
Po obejrzeniu "New Voyages", "Starship Exeter" i dwóch pierwszych sezonów "Hidden Frontier" nastawiony jestem bardzo krytycznie do tych produkcji. Nierzadkim grzechem są oczywiste kalki pomysłów z poprzednich seriali, nierzadko brak koncepcji, odcinki są często nieprzemyślane (głównie ten ostatni). mnie osobiście razi też bardzo powtórne wykorzystanie muzyki z seriali i filmów, gdyż wtedy zamiast skupić się na fabule przypominam sobie zdarzenia ilustrowane tą muzyką w oryginale. Z drugiej strony zaś widać, że włożono tam wiele wysiłków i miłości do Star Treka i za to twórcom należą się brawa. Wszyscy oczekujemy na czwarty serial, pod tytułem "Intrepid", którego trailer można już zobaczyć na oficjalnej stronie projektu http://www.ussintrepid.net/

A jakie są Wasze wrażenia z tych seriali? I jakie macie na ten temat przemyśłenia?
[Przypominam także o naszym ST: Horizon.]
Barusz
Użytkownik
#2 - Wysłana: 3 Sier 2005 17:37:34
Będzie, że jestem pojefanym fujem, ale to już druga (!!!) duplikacja tego tematu.
Pah Wraith
Użytkownik
#3 - Wysłana: 3 Sier 2005 17:47:20
Temat zduplikowany = temat zamknięty.

USS Phoenix forum / Star Trek / Fanowskie produkcje

Temat został zamknięty. Nie możesz tutaj odpowiadać.

Wygenerowane przez miniBB®

© Copyright 2001-2009 by USS Phoenix Team.   Dołącz sidebar Mozilli.   Konfiguruj wygląd.
Część materiałów na tej stronie pochodzi z oryginalnego serwisu USS Solaris za wiedzą i zgodą autorów.
Star Trek, Star Trek The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager oraz Enterprise to zastrzeżone znaki towarowe Paramount Pictures.

Pobierz Firefoksa!