| Autor |
Wiadomość |
mateusz_axn
Użytkownik
|
#61 - Wysłana: 4 Cze 2012 13:04:26
Witajcie ponownie, widzę, że dyskusja wam się troche rozwinęła  Odnosnie pytania o pierwszą część sagi - były ponoc jakies problemy z licencją, dlatego jej nie emitowano. O Star Trek: Voyager musiałbym się dokładniej zapytać akurat.
|
Eviva
Użytkownik
|
#62 - Wysłana: 4 Cze 2012 17:43:25
mateusz_axn: O Star Trek: Voyager musiałbym się dokładniej zapytać akurat. To zapytaj. Bardzo ładnie prosze. To taki fajny serial.
|
mateusz_axn
Użytkownik
|
#63 - Wysłana: 5 Cze 2012 16:30:53
Niestety. Otrzymałem odpowiedź, że na razie tej serii akurat nie planują.
|
FederacyjneMSZ
Użytkownik
|
#64 - Wysłana: 5 Cze 2012 17:42:05
mateusz_axn
dobra, ile chcesz.....podpisów?
|
mozg_kl2
Użytkownik
|
#65 - Wysłana: 5 Cze 2012 19:04:06
Mateusz odpisał. I co łyso Ci Omega? FederacyjneMSZ: dobra, ile chcesz.....podpisów? Nie szkoda Ci lasów na zbieranie?
|
Eviva
Użytkownik
|
#66 - Wysłana: 5 Cze 2012 19:18:59
mateusz_axn: Otrzymałem odpowiedź, że na razie tej serii akurat nie planują. Ech, co za pech. A powinni zaplanować, bo tej akurat im brak do dopełnienia uniwersum.
|
FederacyjneMSZ
Użytkownik
|
#67 - Wysłana: 5 Cze 2012 19:26:16
mozg_kl2mozg_kl2: Nie szkoda Ci lasów na zbieranie? makulatura, idziemy z biegiem czasu.
|
Piotr
Użytkownik
|
#68 - Wysłana: 5 Cze 2012 19:35:46
Błagam, tylko nie zaczynaj o petycjach! ;p Szybko! Czytaj to, zanim się zacznie! http://www.trek.pl/forum/index.php?s=&showtopic=71 43&view=findpost&p=107225
|
mozg_kl2
Użytkownik
|
#69 - Wysłana: 5 Cze 2012 21:52:32
FederacyjneMSZ: makulatura, idziemy z biegiem czasu. Może z duchem jeśli już? Makulatura? Juz to widzę. Zróbmy petycję na te temat.
|
FederacyjneMSZ
Użytkownik
|
#70 - Wysłana: 6 Cze 2012 09:23:07
mozg_kl2
Może być z Duchem Twoim, nie widzę problemu. Ja tylko dałem propozycje, bo zauważyłem że mamy osobę, do której można się z ew. prośbą (inaczej brzmi , co nie?) zgłosić.
|
mateusz_axn
Użytkownik
|
#71 - Wysłana: 6 Cze 2012 09:30:17
Powiem wam tylko tyle, że decyzje odnośnie ramówki nie zapadają w Polsce, więc może to być inicjatywa skazana na porażkę  Aczkolwiek zawsze możecie spróbować, mogę przekazać informację 
|
Q__
Moderator
|
#72 - Wysłana: 6 Cze 2012 09:38:28
mateusz_axnCuda, panie, cuda... Stacja podejmuje dialog z fandomem. Petycja ma niezerową szansę zaskutkowania. Zatem niech będzie, że i ja popieram edycję Voyagera. Nie jest to seria Treka, którą bym szczególnie cenił, ale skoro Koleżanki i Koledzy się domagają... ps. Nie-bocie Szanowny, możemy skontaktować sie drogą emailową? 
|
Seybr
Użytkownik
|
#73 - Wysłana: 6 Cze 2012 10:23:43
mateusz_axn: Powiem wam tylko tyle, że decyzje odnośnie ramówki nie zapadają w Polsce, więc może to być inicjatywa skazana na porażkę Aczkolwiek zawsze możecie spróbować, mogę przekazać informację Czyli ktoś nasz na siłę uszczęśliwia 100 raz sezonami 1-4 Tajemnice Smolvil czy NCIS. Kiedyś AXN PL miał jakiś poziom, obecnie porażka na całej linii. Non stop to samo. Q__: Nie jest to seria Treka, którą bym szczególnie cenił, ale skoro Koleżanki i Koledzy się domagają... Tak samo myślę, ale poprę idee. W gruncie rzeczy wolę Voyagera od Entka.
|
FederacyjneMSZ
Użytkownik
|
#74 - Wysłana: 6 Cze 2012 11:58:57 - Edytowany przez: FederacyjneMSZ
mateusz_axnmateusz_axn: Powiem wam tylko tyle, że decyzje odnośnie ramówki nie zapadają w Polsce, więc może to być inicjatywa skazana na porażkę Aczkolwiek zawsze możecie spróbować, mogę przekazać informację czyli dla mnie sprawa jasna i zakończona. Dziękuje za informacje. Piotr: Błagam, tylko nie zaczynaj o petycjach! ;p Szybko! Czytaj to, zanim się zacznie! Myślałem, że będzie większy wpływ na ramówkę i stąd moje zainteresowanie. Sam nie jestem zwolennikiem petycji etc - ale nie proponowałbym tego rodzaju inicjatywy, gdyby nie było osoby, którą jest z kręgu stacji. Jeżeli pod petycja była by sygnowana logami wszystkich Tekowych stron to może miało by to sens. Ale to jest moje skromne zdanie. Jestem ciekaw jaki będzie odzew mateusz_axna były znane przypadki kiedy stacja otrzymywała takiego rodzaju pisma?
|
Q__
Moderator
|
#75 - Wysłana: 6 Cze 2012 13:15:23
SeybrSeybr: Tajemnice Smolvil czy NCIS Kiedy to nie są złe seriale... "Smalville" jak na opowieść o superbohaterach adresowamą dla nastolatków trzyma wysoki poziom (pamiętaj, że weszło na ekrany przed np. "Heroes"), a "NCIS" jest jednym z fajniejszych seriali postCSI'owych, acz nie ma uroku "J.A.G.", którego formalnie jest spin offem (bez mundurów i ciężkiego militarnego sprzętu to jednak nie to samo...).
|
Seybr
Użytkownik
|
#76 - Wysłana: 6 Cze 2012 13:29:03
Q__: Kiedy to nie są złe seriale... Lubie te seriale ale jak powtarzają 150 razy te same sezony a nowych nie chcą dać to sam rozumiesz.
|
mozg_kl2
Użytkownik
|
#77 - Wysłana: 6 Cze 2012 19:20:34
Q__: a "NCIS" jest jednym z fajniejszych seriali postCSI'owych, acz nie ma uroku "J.A.G.", którego formalnie jest spin offem (bez mundurów i ciężkiego militarnego sprzętu to jednak nie to samo...). Mi kolega podrzucił ostatnio wszystkiego 10 sezonów JAG-a. Oglądam i cieszę michęjak dziecko, świetny serial. Jeśli chodzi o NCIS to dla jest takim JAGiem w wersji light. Serial ma świetnie zarysowane postacie i dobry humor. Natomiast spin off spin offa czyli NCIS:LA już nie widziałem.
|
Q__
Moderator
|
#78 - Wysłana: 6 Cze 2012 21:35:02
mozg_kl2mozg_kl2: Mi kolega podrzucił ostatnio wszystkiego 10 sezonów JAG-a. Oglądam i cieszę michęjak dziecko, świetny serial. Wiesz, że założyłem topic o technothrillerach militarnych gdzie z lubością gadałem i o "J.A.G."? Zapraszam  . (Najbardziej lubiłem pierwszy sezon, z powodu tej genialnej blondyny  .)
|
mozg_kl2
Użytkownik
|
#79 - Wysłana: 7 Cze 2012 12:20:32
Q__: Wiesz, że założyłem topic o technothrillerach militarnych gdzie z lubością gadałem i o "J.A.G."? Zapraszam. Musiał mi umknąc rzeczony temat, bo go nie kojarze.
|
Q__
Moderator
|
#80 - Wysłana: 7 Cze 2012 13:55:38 - Edytowany przez: Q__
mozg_kl2Prosię  uprzejmnie: http://www.startrek.pl/forum/index.php?action=vthr ead&forum=5&topic=1263Wracając do tematu... mateusz_axnWiesz co by mi się - tak maksymalistycznie - marzyło? Gdyby Wasza stacja wyemitowała po kolei (wg chronologii in universe) wszystkie odsłony Star Treka po kolei (wiadomo: Enterprise, seria oryginalna, seria animowana, pierwszych sześć filmów kinowych, The Next Generation, Deep Space Nine, kolejne filmy - właściwie moglibyście sprawdzić w Memory Alpha daty i produkcje dziejące się w ekranowym XXIV wieku wyemitować nie jedna po drugiej, a jako przeplatankę, zakończyć filmem Abramsa, a jako deser wyemitować przynajmniej dwa pierwsze sezony Andromedy, która pierwotnie była planowana jako swoiste "The Next Next Generation"  ). Mniemam, że nie masz na to - jak sam piszesz - wpływu, ale przekazać taki wniosek decydentom zawsze możesz  . Pozdr.
|
mateusz_axn
Użytkownik
|
#81 - Wysłana: 11 Cze 2012 12:52:41 - Edytowany przez: mateusz_axn
Zawsze mogę spróbować 
|
Q__
Moderator
|
#82 - Wysłana: 11 Cze 2012 12:55:08
mateusz_axnBędę dźwięczny  niezależnie od efektów  .
|
Elaan
Użytkownik
|
#83 - Wysłana: 11 Cze 2012 14:05:19
Q__: Wiesz co by mi się - tak maksymalistycznie - marzyło? Mnie marzy się - tak zupełnie minimalistycznie  - aby rzeczoną stację móc w ogóle oglądać.
|
mateusz_axn
Użytkownik
|
#84 - Wysłana: 12 Cze 2012 14:07:13
Elaan: Mnie marzy się - tak zupełnie minimalistycznie - aby rzeczoną stację móc w ogóle oglądać. O to musisz sie zgłosić już do swojego dostawcy telewizji  A co do petycji, śmiało, możecie ją wysłać na adres AXNPress_Poland@spe.sony.com. Prześlemy ja dalej i zobaczymy co da sie zrobić. @Q__ Dwa pierwsze sezony Andromedy już leciały na AXN Sci-Fi, nie jest wykluczone, że nie będą powtarzane. Tak czy siak - teraz kończy się 3. sezon, zaraz bęzie czwarty, w lipcu będzie piąty. ST: Deep Space Nine leci już 4ty sezon. Z filmów w lipcu będziemy prezentować VII część aż do X.
|
Seybr
Użytkownik
|
#85 - Wysłana: 12 Cze 2012 14:09:53
mateusz_axn
Mam takie pytanko. W przyszłości stacja planuje wyemitować SAAB lub Earth 2 ?
|
Q__
Moderator
|
#86 - Wysłana: 12 Cze 2012 14:44:26
mateusz_axnWiem, chodziło mi jednak - maksymalistycznie  - o emisję wszystkiego po kolei o tej samej godzinie... SeybrBaardzo dobre pytanie. Przyłączam się do niego  .
|
Seybr
Użytkownik
|
#87 - Wysłana: 12 Cze 2012 14:53:05
Q__: Wiem, chodziło mi jednak - maksymalistycznie - o emisję wszystkiego po kolei o tej samej godzinie... Jestem za ale musiał bym wykonać taniec szamana by moja żona z dziecmi gdzieś wyjechała. Raczej jest to nie możliwe. Q__: Baardzo dobre pytanie. Przyłączam się do niego . Ja bym chętnie SAAB obejrzał. Jak mój kumpel dorwie w Holandii edycję EN to mi kupi, ale najwcześniej będzie w sierpniu ;[.
|
Q__
Moderator
|
#88 - Wysłana: 12 Cze 2012 15:12:37
SeybrSeybr: Jestem za ale musiał bym wykonać taniec szamana by moja żona z dziecmi gdzieś wyjechała. Ależ nie mówię o maratonie (odcinek za odcinkiem jednym ciągiem, na podobnej zasadzie do tego jak niektóre kina wyświetlały "24"), a tak to chyba zrozumiałeś, tylko o tym by o określonej porze pojawiał się albo odcinek ST (potem AND), albo trekowy film.
|
mozg_kl2
Użytkownik
|
#89 - Wysłana: 12 Cze 2012 18:00:46
Seybr: Mam takie pytanko. W przyszłości stacja planuje wyemitować SAAB lub Earth 2 ? Mateusz pisał, zę nei ma wpłwu na program stacji, ergo nie ma wpływu na to co wyemitują. Ska zatem mozę wiedzieć co będzie lecieć. Seybr: Jak mój kumpel dorwie w Holandii edycję EN to mi kupi, ale najwcześniej będzie w sierpniu ;[. Use amazon or ebay, Luke
|
mateusz_axn
Użytkownik
|
#90 - Wysłana: 18 Cze 2012 13:16:31
mozg_kl2: Seybr: Mam takie pytanko. W przyszłości stacja planuje wyemitować SAAB lub Earth 2 ?Mateusz pisał, zę nei ma wpłwu na program stacji, ergo nie ma wpływu na to co wyemitują. Ska zatem mozę wiedzieć co będzie lecieć. Wpływu nie mam, ale zapytać mogę 
|