USS Phoenix
Logo
USS Phoenix forum / Star Trek / saga Star Trek w AXN Sci-Fi
 Strona:  ««  1  2  3  4  »» 
Autor Wiadomość
mateusz_axn
Użytkownik
#61 - Wysłana: 4 Cze 2012 13:04:26
Witajcie ponownie,
widzę, że dyskusja wam się troche rozwinęła

Odnosnie pytania o pierwszą część sagi - były ponoc jakies problemy z licencją, dlatego jej nie emitowano.
O Star Trek: Voyager musiałbym się dokładniej zapytać akurat.
Eviva
Użytkownik
#62 - Wysłana: 4 Cze 2012 17:43:25
mateusz_axn:
O Star Trek: Voyager musiałbym się dokładniej zapytać akurat.

To zapytaj. Bardzo ładnie prosze. To taki fajny serial.
mateusz_axn
Użytkownik
#63 - Wysłana: 5 Cze 2012 16:30:53
Niestety. Otrzymałem odpowiedź, że na razie tej serii akurat nie planują.
FederacyjneMSZ
Użytkownik
#64 - Wysłana: 5 Cze 2012 17:42:05
mateusz_axn

dobra, ile chcesz.....podpisów?
mozg_kl2
Użytkownik
#65 - Wysłana: 5 Cze 2012 19:04:06
Mateusz odpisał. I co łyso Ci Omega?

FederacyjneMSZ:
dobra, ile chcesz.....podpisów?

Nie szkoda Ci lasów na zbieranie?
Eviva
Użytkownik
#66 - Wysłana: 5 Cze 2012 19:18:59
mateusz_axn:
Otrzymałem odpowiedź, że na razie tej serii akurat nie planują.

Ech, co za pech. A powinni zaplanować, bo tej akurat im brak do dopełnienia uniwersum.
FederacyjneMSZ
Użytkownik
#67 - Wysłana: 5 Cze 2012 19:26:16
mozg_kl2

mozg_kl2:
Nie szkoda Ci lasów na zbieranie?

makulatura, idziemy z biegiem czasu.
Piotr
Użytkownik
#68 - Wysłana: 5 Cze 2012 19:35:46
Błagam, tylko nie zaczynaj o petycjach! ;p Szybko! Czytaj to, zanim się zacznie! http://www.trek.pl/forum/index.php?s=&showtopic=71 43&view=findpost&p=107225
mozg_kl2
Użytkownik
#69 - Wysłana: 5 Cze 2012 21:52:32
FederacyjneMSZ:
makulatura, idziemy z biegiem czasu.

Może z duchem jeśli już? Makulatura? Juz to widzę. Zróbmy petycję na te temat.
FederacyjneMSZ
Użytkownik
#70 - Wysłana: 6 Cze 2012 09:23:07
mozg_kl2

Może być z Duchem Twoim, nie widzę problemu. Ja tylko dałem propozycje, bo zauważyłem że mamy osobę, do której można się z ew. prośbą (inaczej brzmi , co nie?) zgłosić.
mateusz_axn
Użytkownik
#71 - Wysłana: 6 Cze 2012 09:30:17
Powiem wam tylko tyle, że decyzje odnośnie ramówki nie zapadają w Polsce, więc może to być inicjatywa skazana na porażkę Aczkolwiek zawsze możecie spróbować, mogę przekazać informację
Q__
Moderator
#72 - Wysłana: 6 Cze 2012 09:38:28
mateusz_axn

Cuda, panie, cuda... Stacja podejmuje dialog z fandomem. Petycja ma niezerową szansę zaskutkowania.
Zatem niech będzie, że i ja popieram edycję Voyagera. Nie jest to seria Treka, którą bym szczególnie cenił, ale skoro Koleżanki i Koledzy się domagają...

ps. Nie-bocie Szanowny, możemy skontaktować sie drogą emailową?
Seybr
Użytkownik
#73 - Wysłana: 6 Cze 2012 10:23:43
mateusz_axn:
Powiem wam tylko tyle, że decyzje odnośnie ramówki nie zapadają w Polsce, więc może to być inicjatywa skazana na porażkę Aczkolwiek zawsze możecie spróbować, mogę przekazać informację

Czyli ktoś nasz na siłę uszczęśliwia 100 raz sezonami 1-4 Tajemnice Smolvil czy NCIS. Kiedyś AXN PL miał jakiś poziom, obecnie porażka na całej linii. Non stop to samo.

Q__:
Nie jest to seria Treka, którą bym szczególnie cenił, ale skoro Koleżanki i Koledzy się domagają...

Tak samo myślę, ale poprę idee. W gruncie rzeczy wolę Voyagera od Entka.
FederacyjneMSZ
Użytkownik
#74 - Wysłana: 6 Cze 2012 11:58:57 - Edytowany przez: FederacyjneMSZ
mateusz_axn

mateusz_axn:

czyli dla mnie sprawa jasna i zakończona. Dziękuje za informacje.

Piotr:
Błagam, tylko nie zaczynaj o petycjach! ;p Szybko! Czytaj to, zanim się zacznie!

Myślałem, że będzie większy wpływ na ramówkę i stąd moje zainteresowanie. Sam nie jestem zwolennikiem petycji etc - ale nie proponowałbym tego rodzaju inicjatywy, gdyby nie było osoby, którą jest z kręgu stacji.

Jeżeli pod petycja była by sygnowana logami wszystkich Tekowych stron to może miało by to sens. Ale to jest moje skromne zdanie. Jestem ciekaw jaki będzie odzew

mateusz_axn

a były znane przypadki kiedy stacja otrzymywała takiego rodzaju pisma?
Q__
Moderator
#75 - Wysłana: 6 Cze 2012 13:15:23
Seybr

Seybr:
Tajemnice Smolvil czy NCIS

Kiedy to nie są złe seriale... "Smalville" jak na opowieść o superbohaterach adresowamą dla nastolatków trzyma wysoki poziom (pamiętaj, że weszło na ekrany przed np. "Heroes"), a "NCIS" jest jednym z fajniejszych seriali postCSI'owych, acz nie ma uroku "J.A.G.", którego formalnie jest spin offem (bez mundurów i ciężkiego militarnego sprzętu to jednak nie to samo...).
Seybr
Użytkownik
#76 - Wysłana: 6 Cze 2012 13:29:03
Q__:
Kiedy to nie są złe seriale...

Lubie te seriale ale jak powtarzają 150 razy te same sezony a nowych nie chcą dać to sam rozumiesz.
mozg_kl2
Użytkownik
#77 - Wysłana: 6 Cze 2012 19:20:34
Q__:
a "NCIS" jest jednym z fajniejszych seriali postCSI'owych, acz nie ma uroku "J.A.G.", którego formalnie jest spin offem (bez mundurów i ciężkiego militarnego sprzętu to jednak nie to samo...).

Mi kolega podrzucił ostatnio wszystkiego 10 sezonów JAG-a. Oglądam i cieszę michęjak dziecko, świetny serial. Jeśli chodzi o NCIS to dla jest takim JAGiem w wersji light. Serial ma świetnie zarysowane postacie i dobry humor. Natomiast spin off spin offa czyli NCIS:LA już nie widziałem.
Q__
Moderator
#78 - Wysłana: 6 Cze 2012 21:35:02
mozg_kl2

mozg_kl2:
Mi kolega podrzucił ostatnio wszystkiego 10 sezonów JAG-a. Oglądam i cieszę michęjak dziecko, świetny serial.

Wiesz, że założyłem topic o technothrillerach militarnych gdzie z lubością gadałem i o "J.A.G."? Zapraszam.
(Najbardziej lubiłem pierwszy sezon, z powodu tej genialnej blondyny.)
mozg_kl2
Użytkownik
#79 - Wysłana: 7 Cze 2012 12:20:32
Q__:
Wiesz, że założyłem topic o technothrillerach militarnych gdzie z lubością gadałem i o "J.A.G."? Zapraszam.

Musiał mi umknąc rzeczony temat, bo go nie kojarze.
Q__
Moderator
#80 - Wysłana: 7 Cze 2012 13:55:38 - Edytowany przez: Q__
mozg_kl2

Prosię uprzejmnie:
http://www.startrek.pl/forum/index.php?action=vthr ead&forum=5&topic=1263

Wracając do tematu...

mateusz_axn

Wiesz co by mi się - tak maksymalistycznie - marzyło? Gdyby Wasza stacja wyemitowała po kolei (wg chronologii in universe) wszystkie odsłony Star Treka po kolei (wiadomo: Enterprise, seria oryginalna, seria animowana, pierwszych sześć filmów kinowych, The Next Generation, Deep Space Nine, kolejne filmy - właściwie moglibyście sprawdzić w Memory Alpha daty i produkcje dziejące się w ekranowym XXIV wieku wyemitować nie jedna po drugiej, a jako przeplatankę, zakończyć filmem Abramsa, a jako deser wyemitować przynajmniej dwa pierwsze sezony Andromedy, która pierwotnie była planowana jako swoiste "The Next Next Generation").

Mniemam, że nie masz na to - jak sam piszesz - wpływu, ale przekazać taki wniosek decydentom zawsze możesz.

Pozdr.
mateusz_axn
Użytkownik
#81 - Wysłana: 11 Cze 2012 12:52:41 - Edytowany przez: mateusz_axn
Zawsze mogę spróbować
Q__
Moderator
#82 - Wysłana: 11 Cze 2012 12:55:08
mateusz_axn

Będę dźwięczny niezależnie od efektów.
Elaan
Użytkownik
#83 - Wysłana: 11 Cze 2012 14:05:19
Q__:
Wiesz co by mi się - tak maksymalistycznie - marzyło?

Mnie marzy się - tak zupełnie minimalistycznie - aby rzeczoną stację móc w ogóle oglądać.
mateusz_axn
Użytkownik
#84 - Wysłana: 12 Cze 2012 14:07:13
Elaan:
Mnie marzy się - tak zupełnie minimalistycznie - aby rzeczoną stację móc w ogóle oglądać.

O to musisz sie zgłosić już do swojego dostawcy telewizji

A co do petycji, śmiało, możecie ją wysłać na adres AXNPress_Poland@spe.sony.com. Prześlemy ja dalej i zobaczymy co da sie zrobić.

@Q__
Dwa pierwsze sezony Andromedy już leciały na AXN Sci-Fi, nie jest wykluczone, że nie będą powtarzane. Tak czy siak - teraz kończy się 3. sezon, zaraz bęzie czwarty, w lipcu będzie piąty. ST: Deep Space Nine leci już 4ty sezon. Z filmów w lipcu będziemy prezentować VII część aż do X.
Seybr
Użytkownik
#85 - Wysłana: 12 Cze 2012 14:09:53
mateusz_axn

Mam takie pytanko. W przyszłości stacja planuje wyemitować SAAB lub Earth 2 ?
Q__
Moderator
#86 - Wysłana: 12 Cze 2012 14:44:26
mateusz_axn

Wiem, chodziło mi jednak - maksymalistycznie - o emisję wszystkiego po kolei o tej samej godzinie...

Seybr

Baardzo dobre pytanie. Przyłączam się do niego .
Seybr
Użytkownik
#87 - Wysłana: 12 Cze 2012 14:53:05
Q__:
Wiem, chodziło mi jednak - maksymalistycznie - o emisję wszystkiego po kolei o tej samej godzinie...

Jestem za ale musiał bym wykonać taniec szamana by moja żona z dziecmi gdzieś wyjechała. Raczej jest to nie możliwe.

Q__:
Baardzo dobre pytanie. Przyłączam się do niego .

Ja bym chętnie SAAB obejrzał. Jak mój kumpel dorwie w Holandii edycję EN to mi kupi, ale najwcześniej będzie w sierpniu ;[.
Q__
Moderator
#88 - Wysłana: 12 Cze 2012 15:12:37
Seybr

Seybr:
Jestem za ale musiał bym wykonać taniec szamana by moja żona z dziecmi gdzieś wyjechała.

Ależ nie mówię o maratonie (odcinek za odcinkiem jednym ciągiem, na podobnej zasadzie do tego jak niektóre kina wyświetlały "24"), a tak to chyba zrozumiałeś, tylko o tym by o określonej porze pojawiał się albo odcinek ST (potem AND), albo trekowy film.
mozg_kl2
Użytkownik
#89 - Wysłana: 12 Cze 2012 18:00:46
Seybr:
Mam takie pytanko. W przyszłości stacja planuje wyemitować SAAB lub Earth 2 ?

Mateusz pisał, zę nei ma wpłwu na program stacji, ergo nie ma wpływu na to co wyemitują. Ska zatem mozę wiedzieć co będzie lecieć.

Seybr:
Jak mój kumpel dorwie w Holandii edycję EN to mi kupi, ale najwcześniej będzie w sierpniu ;[.

Use amazon or ebay, Luke
mateusz_axn
Użytkownik
#90 - Wysłana: 18 Cze 2012 13:16:31
mozg_kl2:
Seybr: Mam takie pytanko. W przyszłości stacja planuje wyemitować SAAB lub Earth 2 ?Mateusz pisał, zę nei ma wpłwu na program stacji, ergo nie ma wpływu na to co wyemitują. Ska zatem mozę wiedzieć co będzie lecieć.

Wpływu nie mam, ale zapytać mogę
 Strona:  ««  1  2  3  4  »» 
USS Phoenix forum / Star Trek / saga Star Trek w AXN Sci-Fi

Wygenerowane przez miniBB®

© Copyright 2001-2009 by USS Phoenix Team.   Dołącz sidebar Mozilli.   Konfiguruj wygląd.
Część materiałów na tej stronie pochodzi z oryginalnego serwisu USS Solaris za wiedzą i zgodą autorów.
Star Trek, Star Trek The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager oraz Enterprise to zastrzeżone znaki towarowe Paramount Pictures.

Pobierz Firefoksa!