USS Phoenix
Logo
USS Phoenix forum / Star Trek / the Capitans

Autor Wiadomość
mozg_kl2
Użytkownik
#1 - Wysłana: 25 Cze 2011 18:29:49
Spotkanie wszystkich kapitanów Star Treka

William Shatner, Patrick Stewart, Kate Mulgrew, Avery Brooks, Scott Bakula i Chris Pine pojawili się na jednym planie zdjęciowym. Co było powodem spotkania wszystkich kapitanów Star Treka?

Okazuje się, że William Shatner w zeszłym roku nakręcił film dokumentalny pt. "The Captains", w którym rozmawia ze swoimi następcami ze świata Star Treka. W niedawno udzielonym wywiadzie Shatner zdradził, jak wyglądało spotkanie jego osoby z najnowszym kapitanem, Chrisem Pinem.

- Jest nieśmiały. Gdy zaczęliśmy wywiad, przed bramę Paramountu wystawiłem stół i dwa krzesła, i siłowałem się z nim na rękę. Tak wyglądał początek mojego wywiadu z Chrisem. Na pewno przełamało to pierwsze lody.

"The Captains" będzie mieć premierę 21 lipca na kanale EPIX.

za hatak.pl
Eviva
Użytkownik
#2 - Wysłana: 25 Cze 2011 18:31:31
mozg_kl2

Podobny news mamy na pierwszej stronie, nawet ozdobiony trailerem.
mozg_kl2
Użytkownik
#3 - Wysłana: 25 Cze 2011 18:34:48
Eviva

Wiem, mi lady. Założyłem temat z 2 powodów. Po pierwsze, będziemy mogli pogadać o filmie(oczekiwaniach, wrażeniach). Po drugie jeśli Kirk i neoKirk mogą żyć w zgodzie to może niektorzy, też wezmą z nich przykład.
Eviva
Użytkownik
#4 - Wysłana: 25 Cze 2011 18:39:07
mozg_kl2

Nie no, dobrze, że założyłeś temat. Widzisz, Shatner mimo swoich wad jest dobrym i życzliwym facetem, a Chris Pine to inteligentny młodzieniec i wie, że nic by nie ugrał, lekceważąc Kirka Prime. Zgoda między nimi to prezent dla fan ow, ale nie łudźmy się - kto jest przeciw, ten pozostanie.

USS Phoenix forum / Star Trek / the Capitans

Wygenerowane przez miniBB®

© Copyright 2001-2009 by USS Phoenix Team.   Dołącz sidebar Mozilli.   Konfiguruj wygląd.
Część materiałów na tej stronie pochodzi z oryginalnego serwisu USS Solaris za wiedzą i zgodą autorów.
Star Trek, Star Trek The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager oraz Enterprise to zastrzeżone znaki towarowe Paramount Pictures.

Pobierz Firefoksa!