USS Phoenix
Logo
USS Phoenix forum / Star Trek / Sir Patrick Stewart :-)
 Strona:  ««  1  2  3 
Autor Wiadomość
Dreamweb
Użytkownik
#61 - Wysłana: 25 Wrz 2018 14:30:12
Żeby się jeszcze tak dało zzumować to zdjęcie, aby przeczytać co tam na tych kartkach jest napisane. Przynajmniej jakieś spoilery by były.
Q__
Moderator
#62 - Wysłana: 25 Wrz 2018 14:43:04
Dreamweb

Dreamweb:
Żeby się jeszcze tak dało zzumować to zdjęcie, aby przeczytać co tam na tych kartkach jest napisane.

To by chyba trzeba wiadomą technologię z "Blade Runnera" mieć.
resetta
Użytkownik
#63 - Wysłana: 26 Wrz 2018 02:58:22
Probowalam powiekszyc, ale jak to w realu, ze zlej jakosci materialu wyjscowego bicza nie ukrece :P
Oj tam marudzicie, przeciez to pierwsze spotkanie bylo, co mieli wam pokazywac, spis tresci?
Jeszcze pewnie pokaza, acz ja wlasnie bym wolala, zeby bylo jak dawniej - nic w necie, nic nie wiemy i ogladamy odcinek z odcinka, nie wiedzac absolutnie NIC.
MarcinK
Użytkownik
#64 - Wysłana: 26 Wrz 2018 08:01:06
Dreamweb:
Żeby się jeszcze tak dało zzumować to zdjęcie, aby przeczytać co tam na tych kartkach jest napisane. Przynajmniej jakieś spoilery by były.

https://twitter.com/ParrellDA/status/9826305597456 54784
Dreamweb
Użytkownik
#65 - Wysłana: 26 Wrz 2018 08:28:43
resetta:
ja wlasnie bym wolala, zeby bylo jak dawniej - nic w necie, nic nie wiemy i ogladamy odcinek z odcinka, nie wiedzac absolutnie NIC

W dzisiejszych czasach jest to trudne, acz ja i tak czytam informacji zakulisowych bardzo niewiele i staram się podchodzić do nowych seriali/odcinków z możliwie "czystym kontem".
Q__
Moderator
#66 - Wysłana: 26 Wrz 2018 10:10:17
resetta
Dreamweb

Nie mam Waszych dylematów: czytam wszystko zza kulis, ale potem i tak oglądam tzw. świeżym okiem, przynajmniej jeśli historia mnie wciąga (a przyznam, że i DSC, i ORV, i trzem ostatnim filmom ST nawet się to udawało, co prawda głównie dlatego, że lepiej czy gorzej nawiązywały do klasycznego Treka i byłem ciekaw, co ich twórcy z tym dziedzictwem zrobią, ale udawało...)
Q__
Moderator
#67 - Wysłana: 13 Lip 2020 17:12:46
 Strona:  ««  1  2  3 
USS Phoenix forum / Star Trek / Sir Patrick Stewart :-)

Wygenerowane przez miniBB®

© Copyright 2001-2009 by USS Phoenix Team.   Dołącz sidebar Mozilli.   Konfiguruj wygląd.
Część materiałów na tej stronie pochodzi z oryginalnego serwisu USS Solaris za wiedzą i zgodą autorów.
Star Trek, Star Trek The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager oraz Enterprise to zastrzeżone znaki towarowe Paramount Pictures.

Pobierz Firefoksa!