resetta:
Pleiades nie przesadzaj, on nie nie lubi tych kotow prywatnie. Ogolnie je lubi, nie lubi ich jako partnerow do grania, co przeciez jest znana filmowa zasada, ze zwierzeta i dzieci na planie to koszmar.
Ciekawe, bo kiedyś w jakimś wywiadzie mówił, że kotów nie lubi i że ogólnie to jest psiarzem. Nie mogę teraz znaleźć linka, ale zapadło mi to w pamięci i się włączyła u mnie czerwona lampka. "Aha."
resetta:
https://twitter.com/brentspiner/status/70272902097 9347457
No to mamy impas, czyli rozbieżność w zeznaniach.
Swoją drogą, super avatara tam ma XD
resetta:
Znielub zdecydowanie Chrisa Pratta, pozbyl sie 13 letniego kota ot tak, bo mu obsrywal dom i nazwal kazdego, kto by mial mu to za zle zoofilem, ktoremu staje na widok kota...
A, no to faktycznie, facet przegiął.
Też mam 13 letniego kota i też ma problemy z jelitami, ale jeżdżę po lekarzach, leczę, daję węgiel, kupuję karmę na problemy z ukłądem pokarmowym i, pomimo, że też mi 'obsrywa' dom i czasem ręce mi opadają, to w życiu by mi do głowy nie przyszło się go pozbyć.
Smutne, że niektórzy ludzie traktują zwierzęta jak zużyty mebel...

resetta:
Ale ty wiesz, ze Lenin i Mahomet uwielbiali koty, no i? To czyni ich automatycznie naprawde dobrymi? Wielu ludzi kochalo zwierzeta, jednoczesnie doslownie mordujac ludzi z usmiechem na ustach...
Ale ja nie powiedziałam, że wszyscy lubiący koty są automatycznie dobrzy. Powiedziałam, że nie ufam osobom, które kotów nie lubią. Doświadczenie życiowe nauczyło mnie trzymać takich osobników na dystans. Trudno, mam taką opinię i na razie ją podtrzymuję.
Q__:
Nawiasem: przecież wszystko co istnieje jest naturalne - także wojny, sadystyczne morderstwa, kanibalizm... (A ewolucja to w ogóle - z zasady - jatka.) Czy to znaczy, że wszystko to mam afirmować, bo taki lajf?
Cóż, ewolucyjnie niby posunęliśmy się do przodu, ale i tak wyzwalają się w ludziach pierwotne instynkty, na przykład w Biedrze, jak się biją o świeżaki czy inne pluszowe maskotki :D
Wracając jeszcze do tematu aktorów, mi się akurat LeVar Burton podoba i nie uważam go za złego aktora. Może bym nie wymieniła w Top 10, ale potencjał widzę i jego Geordi nawet do mnie przemawia (zwłaszcza w odcinkach w stylu "Arsenal of Freedom", gdzie dano mu nieco więcej pola do popisu).
Przy okazji jeszcze zarzucę linkiem do artykułu o tym, którzy aktorzy się lubią nawzajem, a którzy są "wrogami":
https://screenrant.com/star-trek-costars-bffs-tens ions/