USS Phoenix
Logo
USS Phoenix forum / Star Trek / Dopasowywanie ENT.

Autor Wiadomość
Barusz
Użytkownik
#1 - Wysłana: 31 Maj 2005 17:49:37
John Belushi pytał tu niedawno o wzmianki o Denobuli w innych serialach trekowych, początkowo chciałem po prostu umieścić ten post w stworzonym przez niego topiku, w końcu jednak postanowiłem utworzyć własny. Czy w innych trekowych filmach i serialach kiedykolwiek podane zostało, że:
1) Wulkanie są wegetarianami.
2) I nie dotykają jedzenia rękoma.
3) Wulkańskie kobiety mają bardzo wyostrzony węch, m.in. muszą zabezpieczać sobie nosy gdy mają dłużej przebywać z Ziemianami.
4) Bliskim współpracownikiem dr Chochreina był Henry Archer.
5) Wulkańskie statki z sprzed 2160 r. miały bardzo charakterystyczne kształty, m.in. obudowane były "pierścieniami". ?
Anonim
Anonimowy
#2 - Wysłana: 10 Wrz 2006 21:34:39
1)Tak.
2)Raczej niet.
3)Też raczej nie, ale to prawdopodobne biorąc pod uwagę fakt że Wulkanie byli kiedyś drapieżnikami (Ponoć.)
4)Nie.
6)Chyba gdzieś takie były. Ale nie jestem pewien.
Q__
Moderator
#3 - Wysłana: 10 Wrz 2006 21:56:05
Jurgen
Moderator
#4 - Wysłana: 11 Wrz 2006 16:56:01
Ja tam w innych serialach i filmach o Henrym Archerze nie słyszałem, a o to pytał zapewne Barusz. W MA Entek jest już uwzględniony...
Q__
Moderator
#5 - Wysłana: 11 Wrz 2006 18:00:24 - Edytowany przez: Q__
Jurgen

Ja tam w innych serialach i filmach o Henrym Archerze nie słyszałem

Prawdę mówiąc ja w innych filmach i serialach (poza NEM) w ogóle nie widziałem nijakich Archerów i cieszę sie z tego
Jurgen
Moderator
#6 - Wysłana: 11 Wrz 2006 19:28:04

nijakich Archerów

Czy to literówka czy zamierzone działanie (nijakich czy niejakich)?
Q__
Moderator
#7 - Wysłana: 11 Wrz 2006 21:01:17
Jurgen

W znaczeniu, że nie ma tam ani jednego Archera...

USS Phoenix forum / Star Trek / Dopasowywanie ENT.

Wygenerowane przez miniBB®

© Copyright 2001-2009 by USS Phoenix Team.   Dołącz sidebar Mozilli.   Konfiguruj wygląd.
Część materiałów na tej stronie pochodzi z oryginalnego serwisu USS Solaris za wiedzą i zgodą autorów.
Star Trek, Star Trek The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager oraz Enterprise to zastrzeżone znaki towarowe Paramount Pictures.

Pobierz Firefoksa!