USS Phoenix
Logo
USS Phoenix forum / Star Trek / star trek 6 edycja 2dvd

Autor Wiadomość
klingon78
Użytkownik
#1 - Wysłana: 19 Lip 2007 11:24:15
jest to mój pierwszy wpis na tym forum więc na początku pozdrawiam wszystkich forumowiczów. a teraz do rzeczy. zobaczyłem na allegro wersje dwupłytową star trek 6: undiscovered country i zastanawiam się czy kupić. na pewno ktoś z was ją już widział i moze mi pomóc w decyzji zakupu. zastanawiam się dlatego że przeczytałem dość sprzeczne opinie na temat edycji dvd innego treka- the motion picture-[dużo było opinii że zbytnio go pocięli] i chciałbym być pewny że nie będę żałować zakupu. z góry dzięki za wszelką pomoc. ponizej link do tej stronki z allegro

http://www.allegro.pl/item216388622_star_trek_6_wo jna_o_pokoj_wersja_specjalna_2dvd.html
Paradoks
Użytkownik
#2 - Wysłana: 19 Lip 2007 12:16:28
est to mój pierwszy wpis na tym forum więc na początku pozdrawiam wszystkich forumowiczów

Pozwolę sobie powitać w imieniu forum, w klasycznym stylu: klingon78, witamy na pokładzie.

zobaczyłem na allegro wersje dwupłytową star trek 6: undiscovered country i zastanawiam się czy kupić. na pewno ktoś z was ją już widział i moze mi pomóc w decyzji zakupu. zastanawiam się dlatego że przeczytałem dość sprzeczne opinie na temat edycji dvd innego treka- the motion picture-[dużo było opinii że zbytnio go pocięli] i chciałbym być pewny że nie będę żałować zakupu. z góry dzięki za wszelką pomoc. ponizej link do tej stronki z allegro

Hmm... 60 zł to trochę dużo. Pewnie odpowiedź "jak chcesz to kupuj" Cię nie usatysfakcjonuje (trudne słowo).

Ładny szablon aukcji ziomek ma...

klingon78
Użytkownik
#3 - Wysłana: 19 Lip 2007 12:31:53
cena jest ważna przy zakupie ale wydam tą kasę jeśli zawartość jest tego warta. obecnie poczytałem na amazon.com o tej edycji i jest więcej za niz przeciw. wciąż jednak chciałbym zasięgnąć opinii polskich fanów treka
Pah Wraith
Użytkownik
#4 - Wysłana: 19 Lip 2007 17:58:54
Cóż... lepszej chyba w PL nie znajdziesz...
klingon78
Użytkownik
#5 - Wysłana: 19 Lip 2007 19:19:19
ok.dzięki.kupuje

USS Phoenix forum / Star Trek / star trek 6 edycja 2dvd

Wygenerowane przez miniBB®

© Copyright 2001-2009 by USS Phoenix Team.   Dołącz sidebar Mozilli.   Konfiguruj wygląd.
Część materiałów na tej stronie pochodzi z oryginalnego serwisu USS Solaris za wiedzą i zgodą autorów.
Star Trek, Star Trek The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager oraz Enterprise to zastrzeżone znaki towarowe Paramount Pictures.

Pobierz Firefoksa!