USS Phoenix
Logo
USS Phoenix forum / Star Trek / Najsympatyczniejsza postać ze Star Treka

Autor Wiadomość
Martix
Anonimowy
#1 - Wysłana: 9 Lut 2007 16:42:11
Na forum jest masa tematów o samym serialu.Lecz niewiele wątków widzę o bochaterach w tym serialu.
Ja zadaję pytanie jaka postać budzi u was największą sympatię,zainteresowanie?Nie mówię tu tylko o jednym członku załogi ale może ich być więcej.Która was zadziwia i w którą chcielibyście się wcielić?
Dla mnie najsympatyczniejsze postacie występują w serialu:"Następne pokolenie" emitowanym obecnie na AXN SCI-FI.Fajna jest tam niemal cała załoga,od kapitana Picarda Jean Luca począwszy a na komandorze DATA skończywszy który jest najśmieśniejszą postacią w tym serialu.W "Voyagerze" śmieszny i fajny jest ten "cętkowany",pani kapitan i dr.Zimmermann oraz ta pani ze znaczkiem na czole.W "Stacji kosmicznej" fajnie prezentuje się kobieca załoga.Najbardziej charakterystyczna postać to spec od spraw bezpieczeństwa ODO.Najnowszy "Enterprise" oglądam najmniej.Jest najmniej widowiskowy od innych.Oprawą nieco różni się od poprzednich.Ale tu postać kap.Jonathana wydaje mi się bezkonkurencyjna.U mnie ranking najsympatyczniejszej postaci wygrał kapitan Jean Luck Picard.A jak u was?
spider
Anonimowy
#2 - Wysłana: 9 Lut 2007 16:47:42
1. Data
2. Trip
3. T'Pol
4. Picard
5. Geordi
Pah Wraith
Użytkownik
#3 - Wysłana: 9 Lut 2007 18:07:13

USS Phoenix forum / Star Trek / Najsympatyczniejsza postać ze Star Treka

Temat został zamknięty. Nie możesz tutaj odpowiadać.

Wygenerowane przez miniBB®

© Copyright 2001-2009 by USS Phoenix Team.   Dołącz sidebar Mozilli.   Konfiguruj wygląd.
Część materiałów na tej stronie pochodzi z oryginalnego serwisu USS Solaris za wiedzą i zgodą autorów.
Star Trek, Star Trek The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager oraz Enterprise to zastrzeżone znaki towarowe Paramount Pictures.

Pobierz Firefoksa!