USS Phoenix forum
/
Star Trek
/
WItam mam pytanko
Autor
Wiadomość
lipa
Anonimowy
- Wysłana: 13 Mar 2005 20:10:27
Czt ktoś wie czy gdzieś można ściągnąć z neta jakies odcinki??
cezary
Użytkownik
- Wysłana: 14 Mar 2005 09:17:50
off-topic, nie ta grupa, itp. itd.
odpowiadajac na pytanie, gdzies mozna sciagnac.
izmek
Anonimowy
- Wysłana: 14 Mar 2005 15:53:15
> Czt ktoś wie czy gdzieś można ściągnąć z neta
> jakies odcinki??
Z Internetu ;P
Barusz
Użytkownik
- Wysłana: 19 Mar 2005 16:41:07
W porządku Lipa. Tak na prawdę, to olaliśmy Cię po prostu dlatego, że temat był już do znudzenia przerabiany. Patrz:
http://www.startrek.pl/forum/index.php?action=vthread&forum=2&topic=6
i
http://www.trek.pl/forum/index.php?showtopic=241
Jaszczur
Użytkownik
- Wysłana: 10 Sier 2005 14:04:25
Mam pytano troche z innej beczki. Mianowicie sciągnąlem sobie wszystkie odcinki TNG i chciałbym sie zabrać za VOY-a ale interesowałyby mnie tylko te odcinki których akcja rozgrywa sie w kwadrancie Delta .Chciałbym sie spytać znawców Voyagera od którego odcinka zaczyna sie przygoda załogi tego okretu w w/w obszarze Galaktyki?.
PS:Z góry dziękuję za odpowiedź.
Zarrow
Użytkownik
- Wysłana: 10 Sier 2005 14:18:53
Od pierwszego.
scanner
Użytkownik
- Wysłana: 10 Sier 2005 14:47:56
Serio? Ale którego sezonu?
Anonim
Anonimowy
- Wysłana: 10 Sier 2005 15:40:55
Nie wiem czemu newbies maja olbrzymi problem ze zrozumieniem, ze w tytule topica o jakims pytaniu naprawde warto zadac to pytanie, chocby w skroconej wersji.
Topic "mam pytanie" ma chyba przyciagnac ludzi, ktorzy lubia (w ogolnosci) odpowiadac na pytania, tak? Potem trzeba bedzie pamietac, ze w topiku o tym tytule koles pytal o sciaganie z neta odcinkow ST.
Gdybys byl Einsteinem czy innym Hawkingiem to prawdopodobnie potrafilbys wytezyc mozg na tyle mocno, aby wymyslic, iz mozna topiki nazywac zgodnie z ich trescia i przeznaczeniem i wtedy... nic juz nie trzeba bedzie pamietac ani kombinowac, wszystko bedzie widac.
\o/
/Sh1eldeR
Jaszczur
Użytkownik
- Wysłana: 10 Sier 2005 16:14:47
Sorki Anonim, ale jezeli do mnie pijesz to chciałbym ci przypomniec ze sformułowaniem ,,Mam pytano troche z innej beczki.,, jakie użyłem powyżej wyraźnie odciąłem sie od wypowiedzi i zagadnienia poruszonego przez Lipe który ten topic założył.
Zarrow
Użytkownik
- Wysłana: 10 Sier 2005 17:13:55
Dobra, dosyc tego! Odcinki mozesz sobie sciagnac poprzez torrenta, wystarczy sciagnac Azureusa na przyklad (taki program, wpisujesz w google haslo i znajdujesz strone z ktorej da sie gos ciagnac). Potem znajdujesz strone z torrentami, np Torrentreactor. I hajda. Albo sciagasz e-mula i nie musiszs o nic wiecej sie martwic, jeno podlaczyc do serwera i wpisac haslo "Star Trek".
A Voyager trafia do kwadrantu Delta w pilocie pierwszego sezonu wiec juz w pierwszym odcinku tam siedzi.
Dreamweb
Użytkownik
- Wysłana: 11 Sier 2005 16:52:02
Ale niektóre odcinki rozgrywaja się w większości w Alfie. np. Future's End, 11.59, Pathfinder
Barusz
Użytkownik
- Wysłana: 11 Sier 2005 16:59:09
"Message in Bouttle"
Dreamweb
Użytkownik
- Wysłana: 11 Sier 2005 17:15:03
"Life Line"
USS Phoenix forum
/
Star Trek
/
WItam mam pytanko
USS Phoenix
Star Trek
Star Trek XI
Świat Star Treka
Treknologia
Star Trek w Polsce
Science-Fiction
Gry
Napisy
Różności
Star Trek International
Wygenerowane przez
miniBB
®
© Copyright 2001-2009 by
USS Phoenix Team
. Dołącz
sidebar Mozilli
. Konfiguruj
wygląd
.
Część materiałów na tej stronie pochodzi z oryginalnego serwisu
USS Solaris
za wiedzą i zgodą autorów.
Star Trek, Star Trek The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager oraz Enterprise to zastrzeżone znaki towarowe Paramount Pictures.