USS Phoenix
Logo
USS Phoenix forum / Star Trek International / Ask the Treksperts

Autor Wiadomość
Picard
Użytkownik
#1 - Wysłana: 31 Sty 2011 23:35:01
Lista anglojęzycznych filmików, gdzie fani dyskutują o Treku:
http://www.youtube.com/user/Geekvolution#p/c/64786 4057398B543
Queerbot
Użytkownik
#2 - Wysłana: 1 Lut 2011 19:58:17
Ciekawe, ale jednak brakuje w tych rozmowach głębi podobnej do chociażby recenzji z redlettermedia.
Queerbot
Użytkownik
#3 - Wysłana: 2 Lut 2011 15:48:31
Co mnie zainteresowało, to to, że w jednym filmie para opowiada o ENT i najnowszym filmie. Mianowicie, że to nie u Abramsa, ale w ENT nastąpiła zmiana linii czasowej i że najnowszy Star Trek jest wypadkową wydarzeń z ENT.
Picard
Użytkownik
#4 - Wysłana: 2 Lut 2011 19:38:23
Queerbot:
Co mnie zainteresowało, to to, że w jednym filmie para opowiada o ENT i najnowszym filmie. Mianowicie, że to nie u Abramsa, ale w ENT nastąpiła zmiana linii czasowej i że najnowszy Star Trek jest wypadkową wydarzeń z ENT.

Właściwie, nie: powiedzieli zdaje się, że wedłóg nic są trzy główne linie czasowe: pierwsza - TOS do VOY -, druga: ENT i Abrams z jego ,,wspaniałym" filmem. To co mi się rzuciło w oczy, to to, że twierdzą, iż Abrams w swoim ,,dziele" zrobił świadomie to co nieświadomie Branon i Braga zrobili w ENT - oni usilnie udawali, że Entek dzieje się w kanonicznej rzeczywistości, umyślnie udawali, że nie ma rozbieżności, które każdy znający serię dostrzegał.
Queerbot
Użytkownik
#5 - Wysłana: 2 Lut 2011 19:42:24
Picard:
Właściwie, nie:

W zasadzie mówili też, że film Abramsa dzieje się po ENT.

USS Phoenix forum / Star Trek International / Ask the Treksperts

Wygenerowane przez miniBB®

© Copyright 2001-2009 by USS Phoenix Team.   Dołącz sidebar Mozilli.   Konfiguruj wygląd.
Część materiałów na tej stronie pochodzi z oryginalnego serwisu USS Solaris za wiedzą i zgodą autorów.
Star Trek, Star Trek The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager oraz Enterprise to zastrzeżone znaki towarowe Paramount Pictures.

Pobierz Firefoksa!