Autor |
Wiadomość |
Q__
Moderator
|
#271 - Wysłana: 31 Sier 2013 16:52:59
|
MarcinK
Użytkownik
|
#272 - Wysłana: 31 Sier 2013 16:58:06
Q__ Myślałem że go zbanowałeś.
|
Q__
Moderator
|
#273 - Wysłana: 31 Sier 2013 17:01:42 - Edytowany przez: Q__
MarcinKU nas tak (na Trek.pl, o ile wiem spotkało go to samo), ale - jak widać - na onetowym Zapytaju szaleje i zdobywa "sympatyków". Może to przez te magiczne żwirki i muchomorki wszystko? Widać szkodzą w nadmiarze...
|
MarcinK
Użytkownik
|
#274 - Wysłana: 31 Sier 2013 17:05:22
Q__: na onetowym Zapytaju szaleje i zdobywa "sympatyków". Zaczynam się bać. Dobrze że mam karabin- to że nie działa to inna sprawa
|
Elaan
Użytkownik
|
#275 - Wysłana: 31 Sier 2013 17:12:30
Q__Widać, że znalazł dla siebie odpowiednie miejsce. I niech tam lepiej zostanie.
|
biter
Użytkownik
|
#276 - Wysłana: 31 Sier 2013 18:15:35
MarcinK Ostrożnie z tymi deklaracjami o karabinie, bo jeszcze niebiescy cię odwiedzą. Jeden facet z pomorskiego pochwalił się na NK, że ma w ogrodzie replikę armaty XVI wiecznej (legalnie kupiona w sklepie z replikami) przyjechała policja i zażądała od niego okazania stosownego pozwolenia na broń (okazuje się, że jest pozwolenie na armatę!) i nic w literze prawa ich nie obchodziło, że armata to replika, bo czy strzela czy nie strzela to armata i pozwolenie musi być, mimo że z lufy kwiatki rosną :D
|
MarcinK
Użytkownik
|
#277 - Wysłana: 31 Sier 2013 18:54:08 - Edytowany przez: MarcinK
biter: Ostrożnie z tymi deklaracjami o karabinie, bo jeszcze niebiescy cię odwiedzą. Po pierwsze to nie jest kompletny karabin a tak konkretnie jedna część- bagnet i to tępy. przyjechała policja i zażądała od niego okazania stosownego pozwolenia na broń Niech lepiej zajmą się prawdziwymi przestępcami.
|
Q__
Moderator
|
#278 - Wysłana: 31 Sier 2013 19:10:24
MarcinK
Proponuję nie kontynuować karabinowego offtopu.
|
biter
Użytkownik
|
#279 - Wysłana: 31 Sier 2013 21:01:59
Q__: Proponuję nie kontynuować karabinowego offtopu. Czepiasz się, temat jest wystrzałowy i stawiamy go na ostrzu noża vel bagnetu.
|
Q__
Moderator
|
#280 - Wysłana: 31 Sier 2013 21:14:57
biter
|
Q__
Moderator
|
#281 - Wysłana: 28 Sty 2014 13:25:21 - Edytowany przez: Q__
Zastanawia mnie... Gdzie podział się... Mav? I ortkaj? A i Christof z reydenem coś rzadziej piszą... (Nie, Panowie, ja nie panikuję, jeszcze . Ja Was tu mobilizuję .)
|
MarcinK
Użytkownik
|
#282 - Wysłana: 28 Sty 2014 14:29:22
Q__: Zastanawia mnie... Gdzie podział się... Mav? Nie panikuj, minął raptem tydzień.
|
Mav
Użytkownik
|
#283 - Wysłana: 28 Sty 2014 17:40:23
Q__: Gdzie podział się... Mav? I ortkaj? MarcinK: Nie panikuj, minął raptem tydzień. Trochę spraw do ogarnięcia, ale też sporo się ostatnio relaksuję przy moim ulubionym trunku, a po nim nie chcę się wdawać w dyskusje, bo mogę przekombinować Aczkolwiek też nie mam nic ciekawego do powiedzenia ostatnio, a nie chcę pisać na siłę
|
ortkaj
Użytkownik
|
#284 - Wysłana: 28 Sty 2014 19:25:49
Q__ Czary mary i masz....cały czas czuwam pod tajemniczym nickiem gość.... Ale ostatnio moja druga pasja czyli militaria pochłonęła mnie niemal całkowicie...(zwykle przechodzi po tygodniu lub dwóch)
|
Q__
Moderator
|
#285 - Wysłana: 28 Sty 2014 19:46:12 - Edytowany przez: Q__
ortkajortkaj: Czary mary i masz.... Miło widzieć i Ciebie . ortkaj: Ale ostatnio moja druga pasja czyli militaria pochłonęła mnie niemal całkowicie... Ooo, to może się włączysz do dyskusji o fantastyce militarnej. W końcu ta znów na topie za sprawą tego co się dzieje w sprawie Honorki, u nas teraz też ona na tapecie .
|
MarcinK
Użytkownik
|
#286 - Wysłana: 29 Sty 2014 12:51:55
Ciekawe gdzie podział się nasz kolega Picard, ostatnio pojawia się i znika niczym... Dobra obejdzie się bez rasistowskich żartów na temat osobnika na przejściu dla pieszych.
|
mozg_kl2
Użytkownik
|
#287 - Wysłana: 29 Sty 2014 16:56:33
MarcinK
Poluje na Abramsa Orciego i Kurtzmana.
|
reyden
Użytkownik
|
#288 - Wysłana: 29 Sty 2014 20:48:51
Q
Może mało piszę - bo sumie nie ma o czym dyskutować ( w moim przypadku ) - forumowe wojny czy tematy o wypocinach JJA nie bardzo mnie interesują .
Na TSS też mało co piszę ; ale nie znaczy że mnie zwyczajnie nie ma na forum .
Wchodzę tu prawie codzienne , nierzadko kilka - kilkanaście razy dzienne i przeglądam tematy , jak mnie coś interesuje / mam ochotę na posta to piszę i tyle.
Dużo bardziej aktywny jestem na forum PPC czy PEB .
|
Q__
Moderator
|
#289 - Wysłana: 30 Sty 2014 07:33:51
reydenA to mnie uspokoiłeś. Serio. ps. Swoją drogą: nie ciekawi Cię co nastanie w Treku po wypocinach JJA? (Tym bardziej, że w Paramouncie chyba niezgorzej główkują co dalej, sądząc po dziwnych ruchach kadrowych, w tym odsunięciu/zmarginalizowaniu paru naszych ulubieńców.) reyden: Dużo bardziej aktywny jestem na forum PPC czy PEB Czyli jednak znajomy nick z PEB okazał się... znajomy .
|
MarcinK
Użytkownik
|
#290 - Wysłana: 31 Sty 2014 17:24:39
Q__: co nastanie w Treku po wypocinach JJA? (Tym bardziej, że w Paramouncie chyba niezgorzej główkują co dalej, sądząc po dziwnych ruchach kadrowych, w tym odsunięciu/zmarginalizowaniu paru naszych ulubieńców.) Pewnie ktoś weźmie się za reboot TNG z Vin Dieselem jako Picardem, Worthington'em w roli Daty i Megan Fox jako Troi
|
Q__
Moderator
|
#291 - Wysłana: 31 Sty 2014 17:35:56 - Edytowany przez: Q__
MarcinKMarcinK: Pewnie ktoś weźmie się za reboot TNG z Vin Dieselem jako Picardem, Worthington'em w roli Daty i Megan Fox jako Troi Niech zgadnę... Worfem będzie Hugh Jackman, Rikerem - Robert Pattison, a Wesem Justin Bieber? (W rolę Guinan zaś wcieli się Kim Kardashian?)
|
MarcinK
Użytkownik
|
#292 - Wysłana: 31 Sty 2014 17:40:48
Q__: Niech zgadnę... Worfem będzie Hugh Jackman, Rikerem - Robert Pattison, a Wesem Justin Bieber? No i Idris Elba jako LaForge. No i wtedy będą musieli wprowadzić jeszcze jedną postać, bo w końcu Cage też musi kogoś zagrać.
|
Q__
Moderator
|
#293 - Wysłana: 31 Sty 2014 17:50:43
MarcinKMarcinK: bo w końcu Cage też musi kogoś zagrać Widzę go koncertowo knocącego rolę Q. A jako Beverly obsadzimy Angelinę Jolie?
|
reyden
Użytkownik
|
#294 - Wysłana: 31 Sty 2014 17:59:49
Taki reboot to do 4 liter jest .
I weźcie się dogadajcie co do aktorów - z jednej strony mamy Biebera , Pattisona i Kardashain a z drugiej Jackmana , Cage ( mimo że nie zawsze ma szczęście do ról to jednak sporo mu brakuje do pierwszej dwójki ) czy pana Diesla .
|
Q__
Moderator
|
#295 - Wysłana: 31 Sty 2014 18:07:38 - Edytowany przez: Q__
reydenKlucz jest prosty... Znane nazwiska, bo wszak widzów mają plakaty przyciągnąć. Skądinąd: w TNG Stewart też odstawał od reszty. My i tak daliśmy więcej procentowo dobrych aktorów . (Acz nie klasy sir Patricka.)
|
MarcinK
Użytkownik
|
#296 - Wysłana: 31 Sty 2014 18:58:22 - Edytowany przez: MarcinK
Q__: Widzę go koncertowo knocącego rolę Q. Bez przesady, nie jest to jakiś przesadnie zły aktor. Q__: A jako Beverly obsadzimy Angelinę Jolie? A w drugiej części pojawi się Samuel L Jaksom jako Sisko Q__: Znane nazwiska, bo wszak widzów mają plakaty przyciągnąć. I sukces kasowy murowany, Bieber, Pattison i Kardashain przyciągną do kin nastolatki a Jackman, Cage i Diesel (przydało by się jeszcze wepchnąć Seagal'a) całą resztę.
|
Seybr
Użytkownik
|
#297 - Wysłana: 31 Sty 2014 19:29:39
MarcinK: Bez przesady, nie jest to jakiś przesadnie zły aktor. Ale na Q się nie nadaje ;]. MarcinK: A w drugiej części pojawi się Samuel L Jaksom jako Sisko Takiego w roli wyluzowanego w bereciku z kaszmiru. Opowiadający jacy prorocy są fajni. Chyba że wolisz takiego: http://www.youtube.com/watch?v=crR6pBGMZ90Na Date proponuję tego pana ;]. http://www.youtube.com/watch?v=bAatgQKEE0A
|
MarcinK
Użytkownik
|
#298 - Wysłana: 31 Sty 2014 19:34:41 - Edytowany przez: MarcinK
Kto powiedział że prorocy mają go olśnić tak samo jak w DS9? Seybr: Na Date proponuję tego pana ;]. A może po prostu Arnolda?
|
Q__
Moderator
|
#299 - Wysłana: 1 Lut 2014 02:30:17 - Edytowany przez: Q__
MarcinKMarcinK: Kto powiedział że prorocy mają go olśnić tak samo jak w DS9? No, jeśli nie olśnią jak w "Rapture" to może nam wyjść pierwszy Trekowy remake lepszy od oryginału , W takim razie na Kirę proponuję Gwyneth Paltrow, a na Bashira - Johna Barrowmana. MarcinK: A może po prostu Arnolda? Jeśli, to wersję z lat '80 .
|
MarcinK
Użytkownik
|
#300 - Wysłana: 1 Lut 2014 08:00:00
Q__: W takim razie na Kirę proponuję Gwyneth Paltrow, a na Bashira - Johna Barrowmana. To ja na O'Brien proponują Travoltę, a co jak szaleć to szaleć Cage może by się nadał na Odo? Q__: Jeśli, to wersję z lat '80. Zawsze można zrobić jak w Termiantor Ocalenie- walnąć facjatę Arniego na ciało innego pakiera.
|