USS Phoenix
Logo
USS Phoenix forum / USS Phoenix / Gdzie podział się...?
 Strona:  ««  1  2  ...  4  5  6  7  8  ...  13  14  »» 
Autor Wiadomość
Arek
Użytkownik
#151 - Wysłana: 25 Cze 2010 15:25:44
Eviva:
A wracając do właściwego tematu tego topicu, to gdzie się podzieli DoctorWho i Arek?

Arek jest tutaj i ma się bardzo dobrze
Przepraszam że nie odpowiedziałem na Twojego maila Eviva, ale założyłem się z moim Tatą, że wytrzymam bez forum do końca roku szkolnego, a on uznał że odpowiadanie na mail'a łamało by to postanowienie .
Ale opłacało się, w nagrodę dostanę wszystkie sezony TNG na DVD
Alucard87
Użytkownik
#152 - Wysłana: 25 Cze 2010 15:29:25
Arek:
wytrzymam bez forum do końca roku szkolnego

Albo masz tatę-psychopatę, albo sam jesteś masochistą

Arek:

Nawet to by mnie nie przekonało
Seybr
Użytkownik
#153 - Wysłana: 25 Cze 2010 15:40:00
Alucard87:

Fajny tata psychopata .

Alucard87:

Mnie też raczej by to nie przekonało, ale jakaś ładna pani z dwoma gunami podczas pełni księżyca, czemu nie :P.
Arek
Użytkownik
#154 - Wysłana: 25 Cze 2010 15:58:42
Alucard87:

Prawda jest gdzieś w środku
Kłóciliśmy się że kompletnie się nie uczę do egzaminu gimnazjalnego. Tato wyciągnął argument że za dużo siedzę na tym forum, to ja powiedziałem że mogę do końca roku szkolnego bez niego wytrzymać . I tak właśnie się założyliśmy.

Arek:

Seybr:
Mnie też raczej by to nie przekonało,

To był tylko dodatek, tu głównie chodziło mi o udowodnienie Tacie wiadomej sprawy. I wygrałem :D

Seybr:
ale jakaś ładna pani z dwoma gunami podczas pełni księżyca, czemu nie :P.

Eviva
Użytkownik
#155 - Wysłana: 25 Cze 2010 16:55:42
Arek:
Arek jest tutaj i ma się bardzo dobrze

O kuchta, jak się cieszę

Arek:
założyłem się z moim Tatą, że wytrzymam bez forum do końca roku szkolnego

Zakład rzecz święta.

Arek:

Gratuluję

I cieszę się, że już jesteś, bo myślałam, że coś Ci się stało. Serio.
Jeszcze tylko Doktorek i będę zadowolona.
Q__
Moderator
#156 - Wysłana: 26 Gru 2010 21:38:21 - Edytowany przez: Q__
Gdyby ktoś się zastanawiał gdzie podział się User Beyond (i czy faktycznie - jak zastanawialiśmy się kiedyś z Madame Picard jest on tożsamy z Qubicznym), to pozwolę sobie zacytować pewien dialog z forum Lem.pl:

Ja:
powiedz mi Czasie, czy nie znamy się aby ze startrek.pl? B. podobnie do Ciebie pisał tamtejszy user o nicku Beyond (którego też zresztą posądzam o bycie wcześniejszym userem - Qubicznym)
http://forum.lem.pl/index.php?topic=766.msg37652#m sg37652

Czas/Beyond/Qubiczny:
Tu jest jakiś haczyk?
http://forum.lem.pl/index.php?topic=766.msg37665#m sg37665

Ja:
Nie, to zwykłe pytanie.
http://forum.lem.pl/index.php?topic=766.msg37671#m sg37671

Czas/Beyond/Qubiczny:
Więc odpowiem
Tak, we wszystkim masz rację. Zadziwiasz mnie czasami
http://forum.lem.pl/index.php?topic=766.msg37673#m sg37673

Ja:
Widać mam rozwiniete zdolności analityczne. Zwł. jeśli chodzi o styl pisania .
http://forum.lem.pl/index.php?topic=766.msg37674#m sg37674

Czas/Beyond/Qubiczny:
Jak widać Chociaż, mój styl jest na tyle ciężki, że dość rozpoznawalny, jak sądzę. Ale walczę z tym
http://forum.lem.pl/index.php?topic=766.msg37675#m sg37675
TSan
Użytkownik
#157 - Wysłana: 31 Gru 2010 12:23:29 - Edytowany przez: TSan
A gdzie podziała się Tina46? Nigdzie ostatnio nie zauważyłam jej postów...
biter
Użytkownik
#158 - Wysłana: 6 Lut 2011 18:28:49
Czy nasz wszechmoderator Q_ opuścił nas z powodów technicznych czy też pobudek emocjonalnych gdyż zbytnio dalismy mu w kość swoimi wybrykami? Jakoś tak dziwnie cicho spokojnie tutaj bez niego. Zupełnie jak nie na phoenixie.
IDIC
Użytkownik
#159 - Wysłana: 6 Lut 2011 19:29:43
biter

biter:
Czy nasz wszechmoderator Q_ opuścił nas z powodów technicznych czy też pobudek emocjonalnych gdyż zbytnio dalismy mu w kość swoimi wybrykami?

Q_ chyba już nie było na Forum w okresie "dziania się ostatnich wybryków"
czyli powiązane z tym pobudki emocjonalne raczej by odpadały
zresztą świeżych wpisów Q_ nie widać również na forum lemologicznym
może zatem faktycznie kwestie technicznie?
albo kaprys, jak na Q_ przystało

biter:
Jakoś tak dziwnie cicho spokojnie tutaj bez niego. Zupełnie jak nie na phoenixie

czyżbyś uważał Q_ za źródło niepokoju????
to pytanie retoryczne vel żart, uprasza się o niodpowiadanie

a tak poważnie: faktycznie coś długa ta nieobecność
MarcinK
Użytkownik
#160 - Wysłana: 21 Lut 2011 18:31:48
Mam kilka teorii co do zniknięcia Q__
-Ma dziewczynę
-Jest w Więzieniu
-Okradli Go
-Jest za Granicą
-Coś Go Pożarło
Queerbot
Użytkownik
#161 - Wysłana: 21 Lut 2011 18:32:44
MarcinK:
Mam kilka teorii co do zniknięcia Q__
-Ma dziewczynę
-Jest w Więzieniu
-Okradli Go
-Jest za Granicą
-Coś Go Pożarło

Albo skoro już tak "Go", to może został Bogiem.
MarcinK
Użytkownik
#162 - Wysłana: 21 Lut 2011 18:33:48
Queerbot:
to może został Bogiem.

Nie wykluczone.
Eviva
Użytkownik
#163 - Wysłana: 21 Lut 2011 18:34:33
Queerbot:
Albo skoro już tak "Go", to może został Bogiem.

Przecież już Nim chyba jest...
biter
Użytkownik
#164 - Wysłana: 9 Mar 2011 19:23:55
Eviva
Siostro skontaktowałaś się może z naszym Q_ jak to wspominałaś że może uczynisz czy też fluor nie podał ci telefonu bądź sam nie namierzył naszego wielkiego nieobecnego.

Tak na marginesie, od kiedy się tylko tutaj pojawiłem to Q_ był przeze mnie postrzegany jako ciężka choroba weneryczna co się do mnie przys... przyczepiła się znaczy i nijak się jej wyleczyć nie da, nie jestem złośliwy ale jakoś mi lżej na sercu jak Q_ nademną nie czuwa, ale... Poszedłem sobie do pracy coby się w domu nie nudzić i mam nad sobą takiego Supervisora że Q_ postrzegany przezemnie jako Kapo zaczął raptem wyglądać jak matka Teresa z Kalkuty...
Eviva
Użytkownik
#165 - Wysłana: 9 Mar 2011 19:54:20 - Edytowany przez: Eviva
biter:
Siostro skontaktowałaś się może z naszym Q_ jak to wspominałaś

Bracie, niestety osoba, która dysponuje telefonem do Q_, czyli naszą czerwoną linią, nie może nijak go na tej linii złapać i sama popada w stres. Gdy spytałam nieśmiało o adres, odparła z pewna taką irytacją, że ani go nie zna, ani nie zna nikogo, kto by go znał... Wiadomo tylko, że to Skierniewice, a trudno pojechać tam i chodzić od domu do domu pytając o największego kociarza w okolicy.

biter:
Poszedłem sobie do pracy coby się w domu nie nudzić i mam nad sobą takiego Supervisora że Q_ postrzegany przezemnie jako Kapo zaczął raptem wyglądać jak matka Teresa z Kalkuty..

Nie chcę tu straszyć zakamieniałego ateisty, ale to mi wygląda na karę boską...
kanna
Użytkownik
#166 - Wysłana: 9 Mar 2011 20:09:20
Ja tez dysponuje tel do Q_. Poslę mu sms, zobaczymy.
patryk089x
Użytkownik
#167 - Wysłana: 9 Mar 2011 20:09:26
MarcinK
Ej, ej, ej !
Została ustalona jedna przyczyna, którą należy podawać jako najbardziej prawdopodobną.

Niniejszym opisuję prawo: każdy, kto tworzy nowe teorie dotyczące Q__ ma za obowiązek trzymać się głównej, ustalonej przez komisję teorii, podanej dalej.

TEORIA GŁÓWNA: Q__ zasymilował Borga...

Eviva
Eh, wszyscy tu popadamy w stres. Może zbierzmy grupę, pojedźmy do Skierniewic i obejdźmy wszystkie domy pytając o Q__, albo o największego kociarza.

Największy problem, że Skierniewice mają 50000 mieszkańców...
Ekipa musiałaby być co najmniej duża...

Jakbyśmy zebrali +- 100 członków forum, którzy jako tako są aktywni i przyjęli, że w jednym domu mieszka średnio 3-osobowa rodzina, to jedna osoba musiałaby obejść tylko 166 domów...

Ktoś się pisze ?
kanna
Użytkownik
#168 - Wysłana: 9 Mar 2011 20:27:38
Ostatnio odzywał sie w styczniu z informacja, że jest odciety od netu.
FederacyjneMSZ
Użytkownik
#169 - Wysłana: 9 Mar 2011 20:29:09 - Edytowany przez: FederacyjneMSZ
patryk089x

patryk089x:

Kasta Obsydianowa do usług. licze na wsparcie Tal`Shiar...

kanna

kanna:
że jest odciety od netu.

ale mógłby by napisac smsa co z nim , co sie dzieje, albo pocałujcie Wy wszysscy mnie w sześcian

Pasterz zostawił owieczki, a wilki się czają
biter
Użytkownik
#170 - Wysłana: 9 Mar 2011 20:41:04 - Edytowany przez: biter
Eviva:
Bracie, niestety osoba, która dysponuje telefonem do Q_, czyli naszą czerwoną linią, nie może nijak go na tej linii złapać i sama popada w stres. Gdy spytałam nieśmiało o adres, odparła z pewna taką irytacją, że ani go nie zna, ani nie zna nikogo, kto by go znał...

No to faktycznie nieciekawie.
Eviva:
Wiadomo tylko, że to Skierniewice, a trudno pojechać tam i chodzić od domu do domu pytając o największego kociarza w okolicy.

Niecałe 49 tyś mieszkańców, sądze że namierzyli byśmy go w jakieś dwie godzinki.

Eviva:
Nie chcę tu straszyć zakamieniałego ateisty, ale to mi wygląda na karę boską...

Ja to widzę raczej jako Ironię Losu. Ale twoja wersja niewątpliwie przemówiła by do pewnej grupy społecznej.

kanna:
Ja tez dysponuje tel do Q_. Poslę mu sms, zobaczymy

Będziemy szczekać niecierpliwie na odzew naszego Qlegi.

patryk089x:
Ej, ej, ej !
Została ustalona jedna przyczyna, którą należy podawać jako najbardziej prawdopodobną.

Niniejszym opisuję prawo: każdy, kto tworzy nowe teorie dotyczące Q__ ma za obowiązek trzymać się głównej, ustalonej przez komisję teorii, podanej dalej.

TEORIA GŁÓWNA: Q__ zasymilował Borga...

Zasymilował Borga i nabawił się jakiegoś wirusa czy coś? BTW ciekawe jaki był by efekt gdyby Borg zasymilował Q albo Opiekuna.

patryk089x:
Eh, wszyscy tu popadamy w stres. Może zbierzmy grupę, pojedźmy do Skierniewic i obejdźmy wszystkie domy pytając o Q__, albo o największego kociarza.

Jakbyśmy zebrali +- 100 członków forum, którzy jako tako są aktywni i przyjęli, że w jednym domu mieszka średnio 3-osobowa rodzina, to jedna osoba musiałaby obejść tylko 166 domów...

zakładając że Skierniewice mają zabudowę zwartą na jeden dom wypadało by poświęcić (razem z przemieszczaniem się między domami) 3-5 minut. 5 minut na dom przy powiedzmy 30tyś domów daje nam 150tyś minut co daje nam jakieś 2tyś 500godzin jeśli robiła by to jedna osoba 250 jeśli 10 osób i około doby jeśli robiło by to 100 osób, osobiście sądzę że przy ekipie rzędu 10 osób i odrobinie szczęścia, dysponowania zdjęciem Q_ etc mogli byśmy go znaleźć w jeden dzień, zdaje się że mieszka w domu więc blokowiska by nam odpadły to już wykrusza gigantyczną liczbę osób.

FederacyjneMSZ

Ja bym akurat powiedział że pasterz (Kai) gdzieś tam jest, zniknął nam tylko owczarek pasterski (nie obrażam Q bardzo lubię te pieski) który biega wokół stada i szczeka jak się owieczka oddali.

Mam tylko nadzieję że nie trzeba przeglądać działu w gazetach zaczynającego się na "N" a końcżacego na "logi". tfu tfu.
Eviva
Użytkownik
#171 - Wysłana: 9 Mar 2011 20:50:22
kanna:
Ja tez dysponuje tel do Q_

I dopiero teraz to mówisz?! Udzielam nagany z wpisaniem do akt!

kanna:
Ostatnio odzywał sie w styczniu z informacja, że jest odciety od netu.

Jak ustaliliśmy wyżej, to wymówka mająca teraz wagę tego, że po dwudziestu latach małżeństwa kobietę boli głowa każdego wieczoru.

biter:
Mam tylko nadzieję że nie trzeba przeglądać działu w gazetach zaczynającego się na "N" a końcżacego na "logi". tfu tfu.

Bez przesady, takich jak nasz Q_ diabli nie biorą, anieli tym bardziej
biter
Użytkownik
#172 - Wysłana: 9 Mar 2011 20:54:21
Eviva:
Jak ustaliliśmy wyżej, to wymówka mająca teraz wagę tego, że po dwudziestu latach małżeństwa kobietę boli głowa każdego wieczoru.

Paradoks polega na tym że wydzielane w czasie udanego stosunku enzymy i hormony powodują zanik bólów mieśniowo nerwowych w tym bólu głowy. Osobiście preferuję ten środek nad wszelkie farmaceutyki, migrena mija jak ręką odjął.

Eviva:
Bez przesady, takich jak nasz Q_ diabli nie biorą, anieli tym bardziej

no wiesz może w piekle zwolniło się jakieś stanowisko po lewicy szatana i z oficera operacyjnego na powierzchni zstąpił do biura w podziemiach.
kanna
Użytkownik
#173 - Wysłana: 9 Mar 2011 20:55:18
Eviva:
I dopiero teraz to mówisz?!

nie sądziłam, że nr tel do Q_ to towar deficytowy :P
Eviva
Użytkownik
#174 - Wysłana: 9 Mar 2011 21:00:22 - Edytowany przez: Eviva
kanna

Jasne, ze deficytowy! Trzeba się zapisywać w kolejkę do komitetu społecznego!

biter:
Paradoks polega na tym że wydzielane w czasie udanego stosunku enzymy i hormony powodują zanik bólów mieśniowo nerwowych w tym bólu głowy. Osobiście preferuję ten środek nad wszelkie farmaceutyki, migrena mija jak ręką odjął.

Wiesz, jest tylko jeden szkopuł - ten seks musi być naprawdę udany i zadowolić OBIE strony.

biter:
może w piekle zwolniło się jakieś stanowisko po lewicy szatana i z oficera operacyjnego na powierzchni zstąpił do biura w podziemiach.

A to już bardziej prawdopodobne, ale z drugiej strony - jednak jest on na to zbyt... po prostu zbyt dobry w głębi ducha.
patryk089x
Użytkownik
#175 - Wysłana: 9 Mar 2011 21:07:47
biter

No cóż. To ułatwia sprawę.

Wiemy: Mieszka w Skierniewicach, w domu (blokowiska odpadają), jest ewidentnym kociarzem.

Ktoś ma wiek, rysopis ?
kanna
Użytkownik
#176 - Wysłana: 9 Mar 2011 21:09:24
patryk089x:
Ktoś ma wiek, rysopis ?

heh.. znamy nawet nazwisko, mamy zdjęcia...
biter
Użytkownik
#177 - Wysłana: 9 Mar 2011 21:14:46
Eviva:
Wiesz, jest tylko jeden szkopuł - ten seks musi być naprawdę udany i zadowolić OBIE strony.

Oczywiście że tak ale nie widzę powodu dla którego facet po 20 latach małżeństwa mogąc zadowolić kochankę nie może tego samego zrobić żonie.

Eviva:
jednak jest on na to zbyt... po prostu zbyt dobry w głębi ducha.

Wiesz, może Nieruchomy Poruszyciel wysłał go tam jako dywersję, niby taki zły diabeł a w środku nie teges.

patryk089x:
Ktoś ma wiek, rysopis ?

wielki i zarośnięty z braku zdjęcia pokazać podobiznę Wielkiej Stopy.
patryk089x
Użytkownik
#178 - Wysłana: 9 Mar 2011 21:19:42
biter

Widziałeś go na oczy ?
kanna
Użytkownik
#179 - Wysłana: 9 Mar 2011 21:24:15
patryk089x

ja go widziałam i lilka innych osób ;) ISTNIEJE
ortkaj
Użytkownik
#180 - Wysłana: 9 Mar 2011 21:28:58
Mogę wyciąć szablon dla litery Q potrzebujemy tylko transportu do Skierniewic i silnego reflektora . Spróbujmy go zawabić sygnałem świetlnym.
Widziałem na jakimśfilmie że było to skuteczne, wprawdzie tam bohater był zwolennikiem innych zwierzątek niż koty ale przez analogie może poskutkować.
 Strona:  ««  1  2  ...  4  5  6  7  8  ...  13  14  »» 
USS Phoenix forum / USS Phoenix / Gdzie podział się...?

Wygenerowane przez miniBB®

© Copyright 2001-2009 by USS Phoenix Team.   Dołącz sidebar Mozilli.   Konfiguruj wygląd.
Część materiałów na tej stronie pochodzi z oryginalnego serwisu USS Solaris za wiedzą i zgodą autorów.
Star Trek, Star Trek The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager oraz Enterprise to zastrzeżone znaki towarowe Paramount Pictures.

Pobierz Firefoksa!